Askerlik arkadaşlarının son buluşması: 2 ölü, 1 ağır yaralı

İzmir’de bir otomobilin ağaca çarparak ikiye bölündüğü trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

YAŞAM 03.04.2024, 09:24 03.04.2024, 17:50 Şeyda Gül
Askerlik arkadaşlarının son buluşması: 2 ölü, 1 ağır yaralı

Urla ilçesine bağlı İskele Mahallesi Mithatpaşa Caddesi Ağaçlı Yol mevkiinde Urla istikametine seyir halinde olan 35 AS 5259 plakalı Ford marka aracın sürücüsü Emin Keskin, aynı istikamette seyir halinde olan belediye otobüsünü sollamak istedi. Sollama sırasında bir anda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç otobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrularak yol kenarındaki ağaca çarpan otomobil ikiye ayrıldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri gönderildi.

2 ölü, 1 ağır yaralı

Kaza yerine ulaşan polis ekipleri yolda güvenlik önlemlerini alırken, itfaiye ekipleri araçta sıkışan 2 kişiyi dışarı çıkarttı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde araçtan dışarı fırlayan 23 yaşındaki Mehmet Ali Çiftçi ve araçta sıkışan sürücü 24 yaşındaki Emin Keskin'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet Muharrem P. ise ağır yaralı olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Araç ikiye ayrıldı

Olay yerine gelen savcı, çarpmanın etkisiyle ikiye ayrıldığı görülen otomobilde incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerin ardından kazada hayatını kaybeden 2 gencin cenazeleri morga kaldırıldı. Muhammet Muharrem P.'nin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Askerlik arkadaşları buluşmuş

Otomobilde bulunanların askerlik arkadaşı olduğu ve Urla'da buluştuktan sonra trafik kazası geçirdikleri öğrenildi.

Yorumlar (0)