Ailesinin yaşadığı evi benzin döküp ateşe verdi!

Gebze ilçesinde yaşanan olayda, bir birey, ailesinin konutunu benzin dökerek ateşe verdi. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek yangın kontrol altına alındı. Dumandan etkilenen 2 kadın ise hastaneye sevk edildi.

YAŞAM 07.03.2024, 10:08 08.03.2024, 09:26 Buse Önder
Ailesinin yaşadığı evi benzin döküp ateşe verdi!

Hürriyet Mahallesi'nde bulunan 2066 Sokak'taki üç katlı apartmanın zemin katında meydana gelen olayda, O.K. isimli bir şahıs, ailesinin yaşadığı daireyi benzin dökerek ateşe verdi.

O.K. kaçarken, alevleri fark eden aile üyeleri panik içinde sokağa çıktı. Yangın haberinin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine, adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Ancak, aynı aileden E.Ö. ve K.Ö. isimli iki kadın, dumandan etkilendi.

Sokak ortasında kriz geçirdi

Kadınlardan biri, sokak ortasında sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından E.Ö. ve K.Ö., ambulansla Darca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayın ardından O.K.'nin madde bağımlısı olduğu iddia edildi. Polis, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar (0)