Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin gecesi! Maç öncesi son durum

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turunda bu akşam Belçika ekibi Union Saint-Gilloise deplasmanına çıkıyor. İşte kritik maç öncesi son detaylar...

SPOR 07.03.2024, 10:14 Hakan Öksüz
Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'nin gecesi! Maç öncesi son durum

Avrupa'daki tek temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turundaki ilk maçına bu akşam çıkıyor. Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile deplasmandan karşılaşacak sarı-lacivertliler, 14 Şubat Perşembe günü yapılacak rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor elde etmek istiyor. 

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Union Saint-Gilloise - Fenerbahçe maçı bugün saat 23.00'te başlayacak. Portekizli hakem Joao Pinheiro'nun yöneteceği mücadele, Exxen üzerinden naklen yayınlanacak. 

Fenerbahçe ve Union SG'nin Avrupa yolu

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider bitirerek direkt olarak son 16 turuna yükseldi.

Union SG ise Liverpool, Toulouse ve LASK'ın yer aldığı UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda üçüncü oldu. Konferans Ligi play-off turunda Eintracht Frankfurt'u 2-2 ve 2-1'lik skorlarla eleyen Belçika temsilcisi, Fenerbahçe ile eşleşti.

Fenerbahçe'nin kamp kadrosu

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, kritik karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladı. Joshua King, İrfan Can Kahveci ve Rodrigo Becao kafilede yer almadı. Zorlu fikstür nedeniyle Çağlar Söyüncü'nün dinlendirilmesi durumunda Djiku-Becao ikilisinin ilk 11'de maça başlayabileceği düşünülüyor.

Union SG'de eksikler var

Belçika Ligi'nin lideri Union SG'de önemli eksikler bulunuyor. Fedde Leysen, Kevin Mac Allister ve Loïc Lapoussin'in bu akşamki maçta forma giymesi beklenmiyor.

Yorumlar (0)