Adana'da kovalamaca: Polisleri görünce el bombasını fırlattı

Adana'nın Seyhan ilçesinde polisin uygulama noktasına yakın bir yerde taksiden inerek koşmaya başlayan şüpheli, cebindeki el bombasını bir binanın bahçesine fırlattı. Üzerindeki ruhsatsız silahla yakalanan 23 yaşındaki Y.K'nin, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı için suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

YAŞAM 17.05.2023, 08:28 17.05.2023, 17:29 Hakan Öksüz
Adana'da kovalamaca: Polisleri görünce el bombasını fırlattı

Adana'da Seyhan Devriye Ekipler Amirliğinde görevli polis ve bekçiler, Seyhan ilçesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda uygulama yapıyordu. Uygulama noktasına yakın bir noktada duran taksiden inen yolcunun kaçmaya başladığı görüldü. 

Koşarak izini kaybettirmeye çalıştı

Polisin "dur" ihtarına uymayan şahıs, koşarak izini kaybettirmek istedi. Havaya ateş açan ekiplerin uyarısına uymayan şüpheli, cebindeki bir cismi bölgede bulunan bir binanın bahçesine fırlattı.

PKK'nın propagandasını yapıyordu

Ekipler, yaya olarak kovaladıkları 23 yaşındaki Y.K'yi yakaladı. Şahsın üzerinde ruhsatsız bir tabanca ile 39 mermi bulundu. Binanın bahçesine fırlatılan cismin ise bir el bombası olduğu anlaşıldı. Şüphelinin, terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptığı için suç kaydının bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)