Ünlü teknik direktörün kızı Lal, belediye başkanı oldu

Ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, CHP’den belediye başkan adayı olduğu Çeşme'de seçimi kazanarak ilçenin ilk kadın belediye başkanı oldu.

SPOR 01.04.2024, 11:32 02.04.2024, 09:25 Şeyda Gül
Ünlü teknik direktörün kızı Lal, belediye başkanı oldu

Dün gerçekleşen 2024 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde bazı bölgelerde sürpriz sonuçlar ve isimler ortaya çıktı. Bunlardan birisi de ünlü Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli oldu. İzmir'in Çeşme ilçesinde bir ilki başaran Lal Denizli, seçimi kazandı.

Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı

Altay ve Türk futbolunun efsane ismi Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ta teknik direktörlük de yapan teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli, CHP'den aday olduğu Çeşme'nin ilk kadın belediye başkanı oldu.

Lal Denizli: Sizlerin refahı için çalışacağım

Zaferinin ardından açıklama yapan Lal Denizli, “Teşekkürler Çeşme! Çeşme halkının teveccühü ile, önümüzdeki beş yıl boyunca büyük bir onur ve gururla Çeşme’ye Başkanlık yapacağım. Bana Çeşme’nin ilk kadın Belediye Başkanı olma mutluluğunu yaşatan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Yediden yetmişe tüm yurttaşlarımıza hizmet edecek ve sizlerin refahı için çalışacağım” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)