Ünlü isimlerden Süper Kupa değerlendirmesi

Selçuk İnan, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa müsabakasının centilmence geçmesi dileğinde bulundu.

SPOR 28.12.2023, 21:30 29.12.2023, 18:18
Ünlü isimlerden Süper Kupa değerlendirmesi

Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası kazananı Fenerbahçe, yarın Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. 

Maç için Suudi Arabistan'a gelen teknik direktör Selçuk İnan, "Gururunu da acısını da iyi bildiğim bir kupa. İyi futbolun sergilendiği, hak edenin kazandığı ve yalnızca futbolun konuşulduğu bir final olmasını temenni ediyorum. İki takıma da başarılar. Hak eden kazansın." şeklinde konuştu.



"Ben Galatasaraylıyım"

Dizi ve sinema oyuncusu Murat Yıldırım da derbiye ilişkin, "Dostluk kapsamında, keyifli, güzel bir maç olsun. Ben Galatasaraylıyım. Hak eden kazansın." dedi.



"Çocuklarım ne yazık ki Galatasaraylı"

Dizi ve sinema oyuncusu Pelin Akil Altan ile kocası Anıl Altan de derbiyi değerlendirdi.

Pelin Akil, "Ben Fenerbahçeliyim. Kocam ise Galatasaraylı. İkiz evlatlarım var. Onlar da ne yazık ki Galatasaraylı. En azından birinin annesinin takımını tutmasını istiyorum fakat babalarının yolundan gidiyorlar. Yarınki maçta hak eden kazansın. Her iki takımın da arkasındayız." diye konuştu.

Anıl Altan ise "Dört gün evvelki derbide pek pozisyon olmamıştı. Bu kez iyi bir maç izleyelim. Umarım bol pozisyonlu ve centilmence bir derbi olur, sonunda da biz kazanır." yorumunda bulundu. 

Yorumlar (0)