UEFA maçlarının yeni yayıncısı açıklandı

TRT, önümüzdeki sezon itibarıyla üç sezon boyunca UEFA Konferans Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakalarının yayın hakkını aldığını açıkladı.

SPOR 25.01.2024, 19:29
UEFA maçlarının yeni yayıncısı açıklandı

TRT tarafından gerçekleştirilen açıklamada, Türk takımlarının müsabakalarının şifresiz olarak TRT Spor ve TRT 1'de seyircilerle buluşacağı kaydedildi. Daha  çok sayıda karşılaşmanın ise TRT'nin yeni dijital platformu 'tabii' üzerinden seyredilebileceği bildirildi.



"Heyecan daha da artacak"

TRT'nin tarihinde ilk defa UEFA Konferans Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarının tek yayıcısı olma hakkını elde ettiğinin anımsatıldığı açıklamada, şu ifadeler paylaşıldı:

"TRT, tecrübeli ekipleriyle, teknolojinin son olanaklarını kullanarak futbol tutkunlarına unutulmaz bir yayın tecrübesi sunacak. Usta yorumcuların iştirakiyle gerçekleşecek müsabaka öncesi ve müsabaka sonrası yayınlar, TRT'nin farkını bir defa daha ortaya koyacak, seyircilere karşılaşmalar hakkında detaylı analizler ve çok keyifli sohbetler sunacak. TRT'nin futbol tutkunlarına sunduğu zengin içeriklerle dolu yayınlar, Türk futbol tutkunlarının heyecanını daha da artıracak."

Yorumlar (0)