Trabzonspor'da rakip Başakşehir, hedef yarı final

Avrupa kupalarına katılabilmek için ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden Trabzonspor, yarın kritik bir maça çıkacak. Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda Başakşehir'i ağırlayacak.

SPOR 27.02.2024, 11:02 Hakan Öksüz
Trabzonspor'da rakip Başakşehir, hedef yarı final

Trendyol Süper Lig'de üçüncülük koltuğunu kaptırmak istemeyen Trabzonspor, bu sezon gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Hem kupayı 10. kez müzesine götürmek hem de gelecek sezon için Avrupa bileti almak isteyen Karadeniz temsilcisi, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın Başakşehir ile karşılaşacak.

Abdullah Avcı, gözünü kupaya dikti

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde 1 lig şampiyonluğu ve 2 Süper Kupa kazanan Trabzonspor, şimdi de Türkiye Kupası'nı gözüne kestirdi. Önceki turlarda Çorum FK, Manisa FK ve Gençlerbirliği'ni eleyen bordo-mavililer, Başakşehir'i de geçerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Trabzonspor-Başakşehir maçı saat kaçta?

Trabzonspor-Başakşehir maçı yarın saat 17.30'da başlayacak. Maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Karşılaşmayı kazanan ekip, adını son 4 takım arasına yazdıracak. Trabzonspor, Türkiye Kupası'nı daha önce 9 kez müzesine götürdü. Bordo-mavililerin son Türkiye Kupası zaferi, 2019-2020 sezonunda geldi.

Başakşehir, kupada Trabzonspor'u yenemiyor

İki takım arasında Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 maç oynandı. Bu maçların 3'ünün Trabzonspor kazandı, bir maç eşitlikle sonuçlandı. 27 Ocak 2021'de oynanan Süper Kupa maçında Trabzonspor 2-1 galip gelmişti.

Yorumlar (0)