Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj'a yoğun ilgi: Bonservis bedeli ne kadar?

Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj, Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda attığı gollerle dikkatleri üzerine çekti. Kulübün ikinci başkanı Gökan Karagöl, Manaj'a birçok teklif geldiğini ve bonservis bedelini belirlediklerini açıkladı.

SPOR 17.04.2024, 11:04 18.04.2024, 11:13 Melina Ay
Sivasspor'un golcüsü Rey Manaj'a yoğun ilgi: Bonservis bedeli ne kadar?

Sivasspor'un bu sezon Süper Lig'de 32’nci haftaya kadar attığı 16 golle öne çıkan golcüsü Rey Manaj'a olan ilgi artıyor. Fanatik'in haberine göre, Arnavut futbolcu için Arabistan, Katar, Fransa ve İspanya'dan birçok kulübün teklifte bulunduğu iddia ediliyor. Manaj'ın kariyerinde Barcelona ve Inter gibi büyük kulüplerde de forma giydiği belirtilirken, Sivasspor'un gelen teklifleri yetersiz bulduğu ifade ediliyor.

“Gol kralı olacağına inanıyorum”

Sivasspor'un ikinci başkanı Gökhan Karagöl, Manaj için yaptığı açıklamada, "Eğer Icardi ve Dzeko gibi oyunculara gelen asistler, Rey Manaj’a gelmiş olsa en az 30-35 gol atardı. Manaj'ın gol kralı olacağına inanıyorum" dedi.

Manaj’ın bonservis bedeli

Başkan Karagöl, Manaj'ın bonservis bedelini açıkladı. Karagöl, "Sezon başında transfer ettiğimiz Rey Manaj için deli cesareti göstererek akıllıca bir iş çıkardık. Transfer sürecinde kendisine Sivas'ta 15 gol atması halinde Avrupa'da fırsatlarının açılacağını söyledik. Bu sözümüzü yerine getirdi ve çok sayıda teklif almaya başladık. Manaj için 15 milyon euro değer biçtik ve gelecek teklifleri değerlendireceğiz" diye konuştu.

Manaj'ın bu sezon Sivasspor formasıyla 30 resmi maça çıktığı ve bu maçlarda 20 gol attığı, 1 asist yaptığı belirtildi.

Yorumlar (0)