Şenol Güneş’ten aylar sonra Beşiktaş açıklaması

Siyah-beyazlıların son durumuyla ilgili açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Şenol Güneş, takımın daha iyi olması için kulüpten ayrıldığını ifade etti.

SPOR 14.04.2024, 11:46 15.04.2024, 09:37 Şeyda Gül
Şenol Güneş’ten aylar sonra Beşiktaş açıklaması

Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, sahasında Samsunsor ile 1-1 berabere kalmıştı. Beraberliğin ardından faturanın teknik direktör Fernando Santos'a kesilmesiyle birlikte takımın ile teknik hocanın yolları ayrıldı.

Beşiktaş daha iyi olsun diye Beşiktaş'tan ayrıldım

Siyah-beyazlı takımda yaşanan son gelişmeleri değerlendiren takımın eski teknik direktörü Şenol Güneş, Sports Digitale'e önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum hakkında konuşan Güneş, “Beşiktaş daha iyi olsun diye Beşiktaş'tan ayrıldım. Şimdi izliyorum, daha iyi olmasını bekliyorum” dedi.

Güney Kore'den haber bekliyor

Güney Kore Milli Takımı ile adı ciddi şekilde anılan Güneş, Kore'de çalışmaya sıcak baktığının sinyalini vermişti. Daha önceki açıklamasında “Seoul döneminde Güney Kore'de üç yıl yaşadım ve harika anılarla doluydu” ifadelerini kullanan Güneş, bu sebeple futbol kariyerinin son yıllarını Güney Kore ile bitirmek istediğini açıklamıştı.

Yorumlar (0)