Seçimler bitti: Fenerbahçe’de kimin dönemi başladı?

Fenerbahçe'de büyük kongre heyecanı yaşandı. Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın başkanlık için yarıştığı seçim sonuçlandı. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un başkan seçilmesiyle şampiyonluk mesajı vererek onu tebrik etti. Böylece sarı-lacivertli kulüpte Ali Koç'un üçüncü dönemi başlamış oldu. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından, iki aday birlikte tribünleri selamladı. İşte bu tarihi kongreden detaylar…

SPOR 09.06.2024, 20:25 Melina Ay
Seçimler bitti: Fenerbahçe’de kimin dönemi başladı?

Fenerbahçe Kulübü'nün unutulmaz seçim günü tamamlandı. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un başkanlık için yarıştığı olağan genel kurulda oy verme işlemi saat 17.00'de sona erdi. Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilen bu önemli toplantı için üyeler sabahın erken saatlerinden itibaren stadyuma akın etti ve uzun kuyruklar oluşturarak yoğun bir katılım sağladı. Kongrede oyuncu Sarp Akkaya gibi ünlü isimler de vardı.

Fenerbahçe’de 3’üncü kez Ali Koç dönemi

Fenerbahçe Kulübü'nün merakla beklenen seçiminde Ali Koç'un oy pusulası sarı, Aziz Yıldırım'ın pusulası ise beyaz renkteydi. 46 bin 410 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, aidatını yatırmayanların çıkarılmasıyla 33 bin üyenin sandığa gelmesi öngörülüyordu. Sonuçta, rekor bir katılımla 27 binden fazla üye oy kullandı. Bu sayı, 2018'deki Koç-Yıldırım rekabetinde kullanılan 21 bin oyun oldukça üzerindeydi. Ali Koç oyunu 27 numaralı, Aziz Yıldırım ise 45 numaralı sandıkta kullandı. Açıklanan resmi sonuçlara göre, Ali Koç seçimi kazanarak Fenerbahçe'de 3’üncü dönemine başladı.

“Fenerbahçe şampiyon olacak”

Aziz Yıldırım, sonuçların ardından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe'ye yakışan bir genel kurul gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Gelecek için planlarımızı belirledik ve umuyorum ki Ali Koç ve ekibi bu planlar doğrultusunda Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaktır” ifadelerini kullandı.

Ali Koç'un yönetim kurulu listesi

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç, Rıfat Perahya, Selma Rodopman.

Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi

Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Mehmet İman, Ahmet Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Ömer Topbaş, Emin Selim Akgün, Mustafa Aydın Acun, Emrah Tünay, Mehmet Engin Özturan, Savaş Adalet, Berkay Erdim, Tuna Akın.

Seçimlerden objektife yansıyan kareler ise şu şekilde:













Yorumlar (0)