Ali Koç: “Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor”

Fenerbahçe başkanlığına yeniden seçilen Ali Koç, sonuçların hayırlı olmasını dileyerek, " Bugün itibariyle Fenerbahçe çağı başlıyor. Artık Fenerbahçe adı duyulunca rakiplerimizin korkacağı bir döneme giriyoruz. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir” dedi.

SPOR 09.06.2024, 23:22 Melina Ay
Ali Koç: “Fenerbahçe çağı bugünden itibaren başlıyor”

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda resmi olmayan sonuçlara göre yeniden başkan seçilen Ali Koç, sahneye çıkarak kongre üyelerine seslendi. Koç, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Demokratik ve heyecanlı, zaman zaman da gergin geçen bir kongreyi geride bıraktık. Bugün yaklaşık 28 bin kongre üyesi oy kullandı, bu Fenerbahçe demokrasisi adına bir mutluluk ve yeni bir rekor anlamına geliyor. Fenerbahçe’nin kongrede de büyüklüğünü gösterdik. Fenerbahçe’nin geleceğini sizler belirliyorsunuz. Sonuçlar hepimize hayırlı olsun. Kongrede yarıştığım Aziz Yıldırım ve ekibine, bu süreci demokrasi şölenine çeviren sizlere şahsım ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim.

“Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir”

Koç, yeniden seçilmesi üzerine Fenerbahçe’nin geleceği hakkında, “Bugün itibariyle Fenerbahçe çağı başlıyor. Başarılarla dolu bir döneme giriyoruz. Fenerbahçeli olmayan taraftarların bile Fenerbahçe'yi izleyeceği, hayran sayımızın artacağı, marka değerimizin yükseleceği, ulusal ve uluslararası başarılar elde edeceğimiz bir dönem başlıyor. Artık Fenerbahçe adı duyulunca rakiplerimizin korkacağı bir döneme giriyoruz. Kimse Fenerbahçe’den büyük değildir” değerlendirmelerini yaptı.

Taraftarlar parlak döneme hazır olsun

Ali Koç, konuşmasının devamında, Fenerbahçe için yeni bir dönemin başladığını belirterek, başarılarla dolu bir geleceğin kendilerini beklediğini vurguladı. Fenerbahçeli olmayan taraftarların bile Fenerbahçe'yi izlemek isteyeceği, hayran sayısının artacağı ve marka değerinin yükseleceği bir döneme girdiklerini ifade etti. Koç, ulusal ve uluslararası başarıların elde edileceğini, Fenerbahçe'nin adının duyulmasıyla rakiplerinin korkacağı bir sürecin başladığını belirtti ve Fenerbahçe'nin büyüklüğünün tartışılmaz olduğunu ekledi. Koç ayrıca, Fenerbahçe camiasının, önlerindeki zorlu ama parlak döneme hazır olması gerektiğini söyledi.

Takımın büyüklüğünü dünyaya gösterecekler

Başkan Ali Koç, yeni bir sayfa açacaklarını belirterek, Fenerbahçe'nin büyüklüğünü tüm dünyaya gösterme zamanının geldiğini ifade etti. Yarından itibaren bu yeni dönemin bir parçası olmaları gerektiğini vurgulayan Koç, camianın tüm renklerini kucaklamak için orada olduklarını söyledi. Fenerbahçe'nin sahip olduğu eşsiz dostluk bağlarını koruyacaklarını ve daha da güçlendireceklerini dile getirdi. Şampiyonluk yolunda kuracakları takım için çeşitli taahhütlerde bulunduklarını hatırlatan Koç, bu taahhütleri kalıcı şekilde gerçekleştireceklerini ve geçmişteki kırgınlıkları geride bırakarak geleceğe yeni bir sayfa açacaklarını söyledi. Bu yolda samimi bir şekilde adım atan herkese, karşılığında fazlasıyla destek vereceklerini vurgulayan Koç, Fenerbahçe'nin kutsal renkleri altında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Koç, açıklamasını şu ifadelerle sonlandırdı:

“Bu akşamın sonuçlarından hoşnutsuz olanlar olduğuna inanıyorum, değişim zamanı geldi. Artık daha güçlü bir Fenerbahçe için çalışıyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı için çaba sarf ediyoruz. Şahsım ve yönetim kurulum adına taahhüt ediyorum: Fenerbahçe'nin çıkarlarını her şeyin üstünde tutacağız. Karşılaşacağımız her zorluğun üstesinden geleceğiz, her riski alacağız. Güç gösterisi yapanlar bilmelidir ki, ağaçları büyüten gök gürültüleri değil, yağmurlardır. Fenerbahçe'nin zor zamanlarına herkesin hazır olması gerektiğini söylüyoruz. Çünkü biz, sesimizi değil, sözümüzü ve gücümüzü artırmak için çalışıyoruz. Gelin, omuz omuza Fenerbahçe'nin başarılı geleceğini hep birlikte inşa edelim. Fenerbahçe için, yaşasın Fenerbahçe, ne mutlu Fenerbahçeli olana! Bu seçimden en çok siz gurur duyacaksınız.”

Ali Koç, konuşmasını bitirdikten sonra meşale yakarak tebrikleri kabul etti.




 

Yorumlar (0)