Salah'ın geleceği belli oldu

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un yıldız futbolcusu Mohamed Salah, önümüzdeki sezon takımda kalacağını dile getirdi.

SPOR 25.05.2022, 18:40
Salah'ın geleceği belli oldu

Real Madrid ile Liverpool arasında 28 Mayıs'ta oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi final müsabakası öncesinde basın toplantısı gerçekleştiren Mısırlı golcü, önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağına yönelik çıkan iddiaları reddetti.

Liverpool ile bir sezon daha mukavelesi bulunduğunu anımsatan Salah, "An itibarıyla aklımda yalnızca final karşılaşması var. Önümüzdeki sezon da Liverpool forması giyeceğime eminim." dedi. 

2021-22 sezonunda ligde 23 gol atarak üçüncü defa gol krallığı yarışını zirvede tamamlayan futbolcu, İspanya devi Real Madrid karşısında zor bir müsabakaya çıkacaklarını kaydederek, "Bizim için çok zor bir viraj. Bu kupayı yeniden kazanmayı diliyorum." diye konuştu.

Ligi son haftada kaybetmişti

Basın toplantısında konuşan takım kaptanı Jordan Henderson ise "Maça çok iyi hazırlandık. Şimdiden çok heyecanlıyız. Lig için elimizden geleni yaptık fakat olmadı. Tüm takımla gurur duyuyorum. Halihazırda iki kupa kazandık ve üçüncü kupaya ulaşmak için şansımız bir hayli yüksek." yorumunda bulundu. 

Son haftaya dek şampiyonluk yarışının içerisinde kalan Liverpool, Manchester City'nin son müsabakayı kazanmasıyla birlikte ligi ikinci sırada bitirmişti. Liverpool, 2021-22 sezonunda İngiltere Lig Kupası ve İngiltere Federasyon Kupası'nı ise müzesine götürmüştü.


(Henderson)

Yorumlar (0)