Sakatlanan Fred hakkında açıklama geldi

Fenerbahçe, dün oynanan lig maçında sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yolunda yara aldı. Sarı-lacivertlilerin Brezilyalı orta sahası Fred, maçın son bölümünde sakatlanarak oyundan alınmıştı. Fred'in sağlık durumu hakkında Fenerbahçe'den açıklama geldi.

SPOR 22.01.2024, 15:28 23.01.2024, 09:11 Hakan Öksüz
Sakatlanan Fred hakkında açıklama geldi

Trendyol Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, dün hiç beklemediği bir puan kaybı yaşadı. İrfan Can Kahveci'nin 12'nci dakikadaki golüne Samsunspor, 62'de Emre Kılınç ile cevap verdi.

Ligin 15'nc sırasındaki Samsunspor ile 1-1 berabere kalan 54 puanlı Fenerbahçe, averaj ile liderliğini sürdürse de Galatasaray'a yakalandı.

Fred sakatlanarak oyundan çıktı

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Fred, maçın son bölümünde sakatlık geçirdi. Sakatlanan Brezilyalı orta sahanın yerine 87'nci dakikada oyuna Rade Krunic dahil oldu. Ligde kritik bir virajda olan Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Fred'in durumu merak edildi.

Tendonunda yırtık saptandı

Fenerbahçe Kulübü, Fred'in sakatlığı ile ilgili bir açıklamada bulundu. Sağ bacak uyluk ön bölgesinden sakatlanan Fred'in tendonunda yırtık saptandı. Brezilyalının tedavisine başlandığı bildirildi.

Yorumlar (0)