Sacha Boey, Almanya yolcusu! 30 milyon avroluk transfer

Galatasaray, Fransız savunmacısı Sacha Boey'i Alman devi Bayern Münih'e satmaya çok yakın. Münihli yetkililer, transferin resmi olarak duyurulmasının ardından Boey ile Almanya'ya dönecek. Sacha Boey transferinden Galatasaray'ın kasasına 30 milyon avro gireceği ileri sürülüyor.

SPOR 26.01.2024, 21:42 26.01.2024, 21:45 Hakan Öksüz
Sacha Boey, Almanya yolcusu! 30 milyon avroluk transfer

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, Avrupa Ligi'nde de yoluna devam ediyor. Bayern Münih'in lider tamamladığı Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5 puanla 3. olan Cimbom'un oyuncuları devlerin radarına takıldı. Bu oyunculardan biri de Fransız sağ bek Sacha Boey oldu.

Edinilen bilgilere göre Bayern Münih, 23 yaşındaki savunmacıya kancayı taktı. İki takım arasında yapılan görüşmelerde anlaşmanın çok yakın olduğu, Sacha Boey'in Almanya'ya gideceği öğrenildi.

Transfer resmileşince Boey ile Almanya'ya dönecekler

Alman ekibinin yetkilileri, Sacha Boey'in transferi için anlaşma sağlamak için özel uçakla İstanbul'a geldi. Transferi resmi olarak duyurulmasının ardından kulüp yetkililerinin, Sacha Boey'i de alarak Almanya'ya gidecekleri belirtildi.

30 milyon avro iddiası

İddialara göre Galatasaray, 30 milyon avro bonservis bedeli karşılığında 23 yaşındaki Sacha Boey'i elden çıkarma kararı aldı. Transfer bu şekilde gerçekleşirse Sacha Boey, "Süper Lig'in en pahalıya satılan oyuncusu" olarak tarihe geçecek. 

Fransız sağ bekin, Alman devi ile 4,5 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor. Boey'in yıllık maaşı 3 milyon avrodan fazla olacak.

Yorumlar (0)