Real'in genç yıldızı Bellingham'dan Arda Güler yorumu

Bu yıl Golden Boy (Altın Çocuk) ödülünü kazanan Real Madrid'in 20 yaşındaki genç yeteneği Jude Bellingham, takım arkadaşı Arda Güler hakkında konuştu.

SPOR 04.12.2023, 15:08 04.12.2023, 15:17 Hakan Öksüz
Real'in genç yıldızı Bellingham'dan Arda Güler yorumu

Futbolda Avrupa liglerinde top koşturan 21 yaş altı oyunculara verilen Golden Boy (Altın Çocuk) ödülü, bu sene Real Madrid'in genç yıldızı Jude Bellingham'a gitti. İspanyol devinin formasıyla attığı gollerle dikkat çeken 20 yaşındaki Bellingham, takım arkadaşı olan Arda Güler hakkında konuştu.

Gelecek yıl verilecek Golden Boy ödülünü almaya aday 3 genç futbolcuyu sıralayan Jude Bellingham, 18 yaşındaki Arda Güler'i unutmadı. 

"Arda'nın antrenmanlarda yaptığı şeyler bizi büyülüyor"

İngiliz oyuncu, "Bir numaralı adayım, takım arkadaşım Arda olur. Sakatlıkları yüzünden istediği çıkışı yapamadı. Antrenmanlarda yaptığı şeyler bizi büyülüyor. Borussia Dortmund döneminden arkadaşım olan Jamie Bynoe-Gittens ile kardeşim ise diğer favorilerim." dedi.

17 maçta 15 gol attı

Alman ekibi Borussia Dortmund'dan Real Madrid'e bu yılın temmuz ayında transfer olan Bellingham, İspanyol ekibinin formasıyla sahaya çıktığı 17 karşılaşmada 15 kez fileleri sarstı.

Yorumlar (0)