Pogba'nın gözünün yaşına bakmadılar: 4 yıl ceza!

Fransa Milli Takımı ile Juventus'un önemli futbolcularından Paul Pogba'nın doping testlerinin sonuçları pozitif çıktı. 30 yaşındaki oyuncunun gözünün yaşına bakmayan İtalya Anti Doping Komitesi, Paul Pogba'yı 4 yıl futboldan men etti.

SPOR 29.02.2024, 17:19 01.03.2024, 18:17 Hakan Öksüz
Pogba'nın gözünün yaşına bakmadılar: 4 yıl ceza!

Juventus'un 30 yaşındaki Fransız oyuncusu Paul Pogba, doping testinde yakalandı. GOAL İtalya tarafından duyurulan habere göre deneyimli orta saha, futboldan 4 yıl men edildi.

Testin sonucu pozitif çıkmıştı

Önceki sezon yakasını bir türlü sakatlıktan kurtaramayan Fransız futbolcu, bir süre forma hasreti çekmişti. Seria A'da top koşturan Pogba, bu sezonun başında doping testine girmiş, testin sonucu pozitif çıkmıştı. 

İkinci testinde de dopinge rastlandı

Edinilen bilgilere göre İtalya Anti Doping Komitesi, Paul Pogba'nın gözünün yaşına bakmadı. İkinci testinde de doping bulgusuna rastlanan Paul Pogba, futboldan 4 yıl men edildi.

Pogba'nın kariyeri

Fransız ekibi US Torcy'nin altyapısında yetişen Pogba, İngiliz ekibi Manchester Unied'ın U17 ve U18 takımlarında top koşturdu. 2012'de İtalyan devi Juventus'a transfer olan Pogba, buradaki performansıyla göz doldurdu.

2016'da 105 milyon avro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibi Manchester United'ın yolunu tutan Fransız yıldız, 2022'de bedelsiz olarak Juventus'a dönmüştü. Paul Pogba, Fransa Milli Takımı ile Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nı kazanmıştı.

Yorumlar (0)