Okan Buruk’tan flaş Fenerbahçe açıklaması

Alanyaspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe ile ilgili açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, “Rakibimize bakmıyoruz. Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanıyoruz” ifadelerini kullandı.

SPOR 16.04.2024, 00:49 Şeyda Gül
Okan Buruk’tan flaş Fenerbahçe açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Alanyaspor'u 4-0 mağlup eden Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu. İlk yarı aslında biraz daha yavaş oynadıklarını dile getiren Buruk, daha hızlı oynayabileceklerini ifade etti. “Rakip boşluklar verdi ama ilk yarı biraz uyuduk” diyen Buruk, ikinci yarı ile birlikte daha çok rakip kaleye gittiklerini anlattı.

Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık

Golü hissettikleri dakikaların başladığını kaydeden teknik adam, Barış Alper Yılmaz, Hakim ve Mauro'nun golleriyle maçı kazandıklarını söyledi. Hak ettikleri bir galibiyeti aldıklarını vurgulayan Buruk, ilk golü bulduktan sonra özgüvenin arttığını ve maçın değiştiğini aktardı. 2-0 sonrası maçı bitirdiklerini vurgulayan Buruk, önemli bir takıma karşı kazandıklarını ve gol yemeden bitirdiklerini dile getirdi. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra zaman zaman eşleşmelerde sıkıntılar olduğunu belirten teknik adam, “Önemli bir galibiyet, oyuncularımı tebrik ederim. Alanyaspor da iyi takım, onlara da başarılar” dedi.

Önemli olan Galatasaray'ın başarısı

Son 6 hafta, daha çok kenetleneceklerini anlatan Buruk, “Önemli olan Galatasaray'ın başarısı. İyi oyunculara, iyi insanlara sahibiz. Aynı ciddiyetle şampiyonluğu yakalamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şampiyonluğu tekrar istiyoruz

“Fenerbahçe ile Süper Kupa'yı oynasaydık, bu maça daha iyi başlayabilirdik. Uzun aralar bazen sıkıntı olabiliyor. İkinci yarı daha hızlı, ruhumuzu koyarak başlamamız gerektiğini söyledik” diyen Buruk,bunu yaptıklarını ifade etti. Rakibe bakmadıkları kaydeden Buruk, “Kendi maçlarımızı kazanmaya odaklanıyoruz. Her takım puan kaybedebilir. Amacımız kendi maçlarımıza odaklanmak, kazanmak. Şampiyonluğu tekrar istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)