Nuri Şahin dünyaya açıldı: İşte yeni adresi…

Birikmiş alacaklarını bırakacağını açıklayan Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, Bundesliga devi Borussia Dortmund'a transfer oldu.

SPOR 29.12.2023, 11:14 30.12.2023, 09:16 Şeyda Gül
Nuri Şahin dünyaya açıldı: İşte yeni adresi…

Bundesliga'da mücadele eden Borussia Dortmund ile resmen anlaşma sağlayan Antalyaspor'un teknik direktörü Nuri Şahin, sarı-siyahlıların kadrosuna dahil oldu.

Lisans alana kadar yardımcı antrenör olacak

Antalyaspor'daki yardımcısı Marcelo Lins Martin’in sezon başında Dortmund'a gitmesinin ardından bu kez yol Nuri Şahin için göründü. Borussia Dortmund ile yapılan anlaşmaya varan Nuri Şahin’in Bundesliga'nın ikinci yarısında yardımcı antrenörlük yapacağı ve bu dönemde pro lisans eğitimini tamamlayacağı öğrenildi.

Lisansı alınca 4 yıllığına gelecek

Pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'ta birinci adamlığına getirileceği öğrenilen Nuri Şahin, Alman devinde 4 yıl boyunca teknik direktörlük yapacak.

Nuri Şahin hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz

Futbol sorumlusu Nuri Şahin'in Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund'un teklifi dolayısıyla görevinden ayrıldığını açıklayan Antalyaspor Başkanvekili Alkan Evren, Borussia Dortmund'ta bu sezon yardımcı antrenörlük, gelecek sezon teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Nuri Şahin'e yapılan teklifin kendilerini gururlandırdığını belirtti. Evren, Nuri Şahin'i 2021-2022 sezonunda takımın başına getirerek ne kadar doğru bir karar verdiklerinin bugün daha iyi anlaşıldığını ifade etti. “Antalyaspor olarak Nuri Şahin gibi değerli bir hocamızdan ayrıldığımız için üzgünüz” diyen Evren, ancak Borussia Dortmund gibi bir kulüpten teklif almasından dolayı da gururlu olduklarının altını çizdi. Evren, “Nuri Şahin hocamıza yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor'daki alacaklarını bırakıyor

Nuri Şahin’in Antalyaspor ile sözleşmesi Haziran 2026'ya kadar devam ediyordu. Borussia Dortmund'a gitmek için kırmızı-beyazlılarda birikmiş alacaklarını bırakma kararı alan Şahin’in ayrıca ayrılmak için Antalyaspor'a bir miktar para vereceği öğrenildi.

Yorumlar (0)