Milli Takım Cebelitarık deplasmanında: Muhtemel 11’ler

Dünya Kupası Elemeleri G Grubunda A Milli Futbol Takımımız, gruptaki 5. maçında Cebelitarık deplasmanına çıkıyor. 

SPOR 04.09.2021, 11:48
Milli Takım Cebelitarık deplasmanında: Muhtemel 11’ler

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubunda Türkiye, gruptaki beşinci maçında bu akşam Cebelitarık deplasmanına konuk olacak.

Burak Yılmaz cezalı

Victoria Stadı'ndaki mücadele, bu akşam TSİ 21.45'te başlayacak ve TRT 1'den yayınlanacak. Maçın hakemi ise Estonya Futbol Federasyonundan Kristo Tohver olacak.

Ayrıca bu akşam grubumuzdaki diğer maçlarda ise Hollanda-Karadağ ve Letonya-Norveç müsabakaları da oynanacak.

Kart cezalısı olan Burak Yılmaz, bu akşam Cebelitarık maçında görev alamayacak. Öte yandan Burak Yılmaz ile birlikte sakatlık problemi olan Abdülkerim Bardakcı, takımın son idmanına katılmadı. İki oyuncu da bu akşamki maçta forma giyemeyecek.

Muhtemel 11’ler 

Cebelitarık: Coleing, Wiseman, Chipolina, Sergeant, Bosio, Annesley, Britto, Valarino, Torilla, Ronan, De Barr

Türkiye: Mert Günok, Çağlar Söyüncü, Zeki Çelik, Merih Demiral, Okay Yokuşlu, Mert Müldür, Salih Uçan, Efecan Karaca, Orkun Kökçü, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu

8 puanla lider konumdayız

A Milli Futbol Takımımız, grupta oynadığı ilk maçında Hollanda'yı 4-2, ikinci maçta ise Norveç'i deplasmanda 3-0 mağlup etti. Üçüncü maçta İstanbul’da Letonya ile 3-3 berabere kalan Milliler, grupta oynadığı son maçında Karadağ ile 2-2 berabere kaldı. Milli takım, şu an grupta 8 puanla lider konumda yer alıyor.

Grupta oynadığı 4 maçta da mağlup olan Cebelitarık ise grupta son sırada yer alıyor.

Yorumlar (0)