Mike Tyson ile Jake Paul arasındaki boks maçının tarihi netleşti

Mike Tyson'ın rahatsızlanması, temmuz ayında YouTuber Jae Paul ile yapacağı boks maçının ertelenmesine sebep olmuştu. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson, "Jake Paul, zaman kazandın ama yine de nakavt olacaksın." dedi. Tyson-Paul maçının tarihi netleşti.

SPOR 08.06.2024, 15:47 Hakan Öksüz
Mike Tyson ile Jake Paul arasındaki boks maçının tarihi netleşti

Adını dünya boks tarihine yazdıran Mike Tyson, ünlü YouTuber Jake Paul ile 20 Temmuz'da kozlarını paylaşacaktı. 2020'de ringe adım atan ve pek çok ismi yenmeyi başaran 27 yaşındaki Jake Paul, eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson'ı da yeneceğini iddia etmişti.

57 yaşındaki şampiyon boksör Mike Tyson, önceki haftalarda yaptığı bir uçak yolculuğunda rahatsızlandı. Merakla beklenen maçın iptal edileceği ileri sürüldü. Maçın iptal olmadığı, Mike Tyson'ın sağlık sorunu nedeniyle antrenman yapamadığı için ertelendiği duyuruldu. 

"Ülserim şiddetlendiği için dinlenmem gerekiyordu"

Sağlık sorunu ve ertelenen maçın kaderi hakkında açıklama yapan Mike Tyson, "Anlayışları ve destekleri için tüm hayranlarıma teşekkürler. Ülserim şiddetlendiği için dinlenmem gerekiyordu. Doktorum, idmanlarımı birkaç hafta hafifletmemi söyledi." dedi.

"Jake Paul, zaman kazandın ama yine de nakavt olacaksın"

Vücudunun çok iyi durumda olduğunu kaydeden Tyson, "1990'lardan beri hiç bu kadar iyi olmamıştım. Çok yakında antrenman programına kaldığım yerden devam edeceğim. Jake Paul, belki biraz zaman kazandın ama yine de nakavt olacaksın. Boksun dışında kalacaksın. Yılın sonlarına doğru unutulmaz bir performans sergileyeceğim." ifadelerini kullandı.

Tyson-Paul maçı 15 Kasım'da

Mike Tyson ile Jake Paul arasında yapılacak boks maçının tarihi netleşti. İki isim, 15 Kasım 2024'te Teksas'ta yer alan AT&T Stadyumu'nda ringe çıkacak.

Yorumlar (0)