Liverpool maçındaki skor tabelası kehaneti gerçek oldu!

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu maç programında dün akşam Liverpool ile Salzburg karşı karşıya gelirken 36. dakikada Salah'ın takımı adına kaydettiği üçüncü golün sonrasında, mücadelede 40. dakika oynanırken, Anfield Road’da yer alan skoru görenler büyük bir şok yaşadı.

SPOR 03.10.2019, 12:42 03.10.2019, 13:01
Liverpool maçındaki skor tabelası kehaneti gerçek oldu!

Nefes kesen karşılaşmada, Liverpool'un 3-0 önde götürdüğü karşılaşmayı Salzburg, eşitliği yakalama fırsatı ele geçirsede karşılaşmada 4-3 yenilen taraf oldu.

Maçta 30 dakika içerisinde yaşanan olaylar şaşkınlığın daha da artmasına sebep oldu.

Karşılaşmaya etkili başlayan Liverpool, maçın 9. dakikada Mane, 25. dakikada Robertson ve 36. dakikada Salah ile bir anda üç sıfır öne geçti.

Karşılaşmayı 3-0 Liverpool önde götürürken, skor tabelası ekranlara 3-3 olarak yansıdı. Seyircilerden büyük tepki alan durum sonrasında hemen düzeltildi.

Maçın heyecanlı dakikaları bu olay sonrasında yaşanmaya başladı. Oyunda etkisini göstermeye başlayan Salzburg, 39. dakikada Hee-chan, 56. dakikada Minamino ve 60. dakikada Haaland ile beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada ilk yarı arası sayılmadığı takdirde skor tabelasında yaşanan sorunun üzerinden 20 dakika geçtikten sonra, tabelada yazan sonuç gerçek oldu.

Liverpool, karşılaşmanın 69. dakikasında Salah ile Salzburg filelerini havalandırarak maçta kazanan taraf olurken, skor tabelasında yaşanan bu yanlışlığın gerçek olması en az karşılaşma kadar konuşuldu.
 

Yorumlar (0)