İstanbul Valiliği'nden deplasman tribünü açıklaması! Yasak getirildi

İstanbul Valiliği tarafından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın kendi arasında gerçekleştireceği Türkiye Kupası ve Süper Lig karşılaşmalarına misafir takım seyircisi alınmayacağı duyuruldu.

SPOR 29.09.2022, 13:34
İstanbul Valiliği'nden deplasman tribünü açıklaması! Yasak getirildi

İstanbul'da gerçekleştirilecek derbi karşılaşmalarına rakip takımların seyircisinin giriş yapamayacağı İstanbul Valiliğince açıklandı. Alınan karar Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş tarafından yapılan toplantıdaki temsilcilerin talebi doğrultusunda verildi. Konu ile ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından bir duyuru yapıldı.

Takımlar istedi, İstanbul Valiliği duyurdu

Bilgilendirme sağlayan İstanbul Valiliği, şu ifadelerde bulundu, “02.08.2022 günü ve 1 (bir) numaralı kararı alan İl Spor Güvenlik Kurulu’nun gerçekleştirdiği toplantı sonrasında Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş. ve Beşiktaş A.Ş., takımlarını temsilen katılım sağlayan yöneticiler tarafından gelen talepler ve kabuller noktasında, İstanbul’da bu takımlarımızın kendi aralarında gerçekleştireceği Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında misafir takım seyircisi alana giriş yapamayacaktır."

Yorumlar (0)