İsmail Kartal: Muhatap olmak istemiyorum

İsmail Kartal, Marius Sumudica'nın, kendisinin zemine dönük eleştirileri ile ilgili gündem olan sözlerine dair ise soruya, Sumudica ile muhatap olmak istemediğini belirterek cevap verdi.

SPOR 08.02.2024, 01:32
İsmail Kartal: Muhatap olmak istemiyorum

Fenerbahçe, Türkiye Kupası son 16 turunda Gaziantep FK'ya misafir oldu. Sarı-lacivertliler, Batshuayi'nin iki golüyle rakibini 2-0 yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. 

Karşılaşmanın akabinde gerçekleştirilen basın toplantısında değerlendirmeler yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Kartal, çeyrek finale çıktıklarından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. 



Zeminden şikayet etti

İsmail Kartal, "İki hafta evvel de buradaki zeminden söz etmiştim. Her iki takım da çok zorlandı. Oyuncularım paslaşamadı, ayakları şişti. İki futbolcumuzun bileği döndü. İyi maç oynanması için zeminlerin çok daha iyi olması gerekiyor. Futbolcular ayakta kalma mücadelesi veriyorlar. Çok şükür ki ufak sakatlıklarla turu geçtik. Böyle zeminde kazanmak da önemli." dedi. 

Kartal, Süper Lig'de oynanan karşılaşmanın akabinde Gaziantep FK Teknik Direktörü Sumudica'nın, kendisinin zemine dönük eleştirileri ile ilgili gündem olan sözlerine dair ise soruya ise kendisi ile muhatap olmak istemediğini belirterek cevap verdi.

Yorumlar (0)