İsmail Kartal kararını verdi, 2 futbolcu ayrılıyor!

Ligde Galatasaray ile kıran kırana şampiyonluk yarışına giren Fenerbahçe, sezonun kalan kısmında kadro kalitesini üst seviyede tutmak istiyor. Teknik direktör İsmail Kartal, yeni oyunculara yer açabilmek için 2 futbolcuyu kiralama kararı verdi.

SPOR 30.01.2024, 14:09 30.01.2024, 15:49 Hakan Öksüz
İsmail Kartal kararını verdi, 2 futbolcu ayrılıyor!

Trendyol Süper Lig'de Galatasaray ile kafa kafaya bir şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, 50 puanla zirvede yer alıyor. Averaj farkıyla Galatasaray'ın önünde bulunan sarı-lacivertliler, şampiyonluk hedefine ulaşmak için sezonun kalanında bol alternatifli bir kadroya sahip olmak istiyor.

İsmail Kartal, şampiyonluk kadrosunu oturtmak istiyor

Sezonun kalan kısmındaki olası sakatlıklara karşı kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Atletico Madrid oyuncusu stoper Çağlar Söyüncü'yü sezon sonuna kadar kiraladı. Teknik direktör İsmail Kartal, kadro şişkinliğini gidermek için bazı oyuncuları elden çıkarma kararı verdi.

Çağlar Söyüncü

Crespo kiralanıyor

Portekiz uyruklu Fransız orta saha oyuncusu Miguel Crespo'nun İspanyol ekibi Rayo Vallecano'ya sezon sonuna kadar kiralanacağı kaydedildi. Bu sezon görev yaptığı 18 müsabakada 1 gol, 1 asistle oynayan Crespo'nun satın alma opsiyonunun İspanyol ekibinde olacağı aktarıldı.

Marsilya'dan gelen Bartuğ Elmaz, Sivas'a kiralandı

20 yaşındaki Bartuğ Elmaz'ın ise sezon sonuna kadar Sivasspor'a kiralandığı öğrenildi. Genç ön liberonun daha fazla süre alarak kendisini geliştirmesini isteyen İsmail Karal, sezon başında Fransız ekibi Marsilya'dan kadroya dahil edilmişti.

Yorumlar (0)