Icardi'ye İngiliz kancası! Ara transfer döneminde kapıyı çalacaklar

Arjantinli Mauro Icardi, bu sezon Galatasaray'daki performansıyla büyülüyor. Avrupa'daki devlerin dikkatini çeken Icardi'nin talipleri olduğu öğrenildi. İki İngiliz takımının, ara transfer döneminde Icardi için Galatasaray'ın kapısını çalacağı öne sürüldü.

SPOR 01.01.2024, 11:53 01.01.2024, 13:35 Hakan Öksüz
Icardi'ye İngiliz kancası! Ara transfer döneminde kapıyı çalacaklar

Galatasaray'ın 30 yaşındaki Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Şampiyonlar Ligi ve ligdeki performansıyla İngilizlerin dikkatini çekti. Galatasaray formasıyla çıktığı 53 maçta 40 gol ve 14 asistlik performans sergileyen Icardi'nin Premier Lig'den takiplerinin olduğu öne sürüldü. 

Manchester United ile Tottenham'ın radarına girdi

İddialara göre Manchester United ile Tottenham, Arjantinli golcüyü listeye aldı. Avrupa kupalarına katılım hakkı elde etmek için ligde üst sıraları zorlayan iki takım da golcü arayışında. Ara transfer döneminde bu iki kulübün, Icardi için Galatasaray'ın kapısını çalacağı iddia edildi.

Icardi'nin sözleşmesi ne zaman sona erecek?

Mauro Icardi, bu sezon Avrupa ve lig maçlarında gösterdiği performansla yıldızlaştı. Arjantinli santrafor, bu sezon sahaya çıktığı 27 karşılaşmada 17 gol attı, 6 asist yaptı. Arjantinli yıldızın, Galatasaray ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yorumlar (0)