Enis Arıkan'ın Seda Sayan müzikali O Ses Türkiye'yi salladı!

Her sene Yılbaşı özel programıyla TV8 ekranlarında birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan O Ses Türkiye’de dün gece Enes Arıkan rüzgarı esti. Sanatçı, Seda Sayan Müzikali ile izleyenleri büyüledi.

MAGAZİN 01.01.2024, 12:19 02.01.2024, 10:16 Buse Önder
Enis Arıkan'ın Seda Sayan müzikali O Ses Türkiye'yi salladı!

Yılbaşı akşamının vazgeçilmez programı olan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel, dün gece Enis Arıkan'ın performansı ile izleyenlerine unutulmaz anlar yaşattı. Seda Sayan Müzikali adlı şovuyla sahneye çıkan Arıkan, "Ah Geceler" şarkısını Seda Sayan'ın sözleriyle mixleyerek muazzam bir performans sergiledi.

Beyazıt Öztürk'ün moderatörlüğünde gerçekleşen programda bu yıl ilk defa Acun Ilıcalı jüri koltuğuna oturdu. Acun Ilıcalı ile beraber jüri üyeleri arasında Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer aldı.

Gecede birçok ünlü isim vardı

İbrahim Büyükak, Yasemin Sakallıoğlu, Kerem Alışık, Özge Örge, Devrim Özkan ve Özgü Kaya gibi birçok ünlü ismin sahne performansları sergilediği gecede Enis Arıkan’ın performansı izleyenleri büyüledi. Sosyal medyada gündem olan sahne şovu ile beğeni toplayan Enis Arıkan, aynı zamanda ses yeteneği ve sahnedeki performansıyla da övgü aldı.

Acun Ilıcalı Arıkan’a yalvardı

Performansın ardından jüri üyelerinin değerlendirmelerini dinleyen Arıkan, özellikle Acun Ilıcalı'nın dikkatini çekti. Ilıcalı, Arıkan'ı takımına katmak adeta savaş verirken Arıkan, Ilıcalı’nın kendisine yalvarmasını çok istediğini belirtti.

Bu isteğin üzerine Acun Ilıcalı, "Seni yıllardır tanırım, en takdir ettiğim özelliğin dürüstlüğün. Bu performans için kendimden taviz vermeye hazırım. Benim için şu an tek önemli şey senin beni seçmen. Yalvarırım Enis, beni seç" dedi. Arıkan ise espriyle karşılık vererek “Neden psikolaga gitmedin Acun” ifadelerini kullandı.

Esprili konuşmaların ardından ikna olduğunu açıklayan Arıkan, Acun Ilıcalı'yı seçti.

Sosyal medyadan övgü yağdı

Sosyal medyada Arıkan'ın performansına yönelik yapılan yorumlarda izleyiciler, "Enis Arıkan harikasın", "Her sene bu kadar hazırlık yapmasına helal olsun", "Enis tam bir şov adamı" gibi olumlu ifadelerle Arıkan'ı övdü.

Ayrıca ünlü ismin sahnedeki Seda Sayan baskılı çorapları da büyük beğeni topladı. Arıkan, performansından sonra sosyal medya hesabından "Seda bacım beni beğendin mi?" notuyla birlikte sahne karelerini paylaştı.

O Ses Türkiye'deki bu unutulmaz anlar, izleyicilere eğlenceli bir yeni yıl akşamı yaşattı.

Yorumlar (0)