Hasan Arat, sessizliğini bozdu! Bir panik havası yaratıp…

Transferde verdiği sözleri tutmamakla eleştirilmesi üzerine dikkat çeken açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, “Bir panik havası yaratıp kimse beni menajerlerin kucağına itemez” ifadelerini kullandı.

SPOR 30.01.2024, 12:04 30.01.2024, 16:28 Şeyda Gül
Hasan Arat, sessizliğini bozdu! Bir panik havası yaratıp…

Beşiktaş, tarihinin en kötü sezon performanslarından birini gösteriyor. Ahmet Nur Çebi sonrası göreve gelen Beşiktaş Başkanı Hasan Arat da kısa sürede eleştirilerin odağı haline geldi. Seçim öncesinde verdiği vaatleri tutmamakla eleştirilen Hasan Arat bu kez sessizliğini bozdu. Siyah beyazlı kulübün başkanı Arat, “Benim sessizliğim insanlarda, sanki söz verip de yapamamış, o yüzden susuyormuş gibi bir düşünce oluşturuyor olabilir ama bunun öyle olmadığını önümüzdeki günlerde herkes görecek” şeklinde konuştu.

Bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı var

Önceliğinin transfer olduğunu belirten Arat, Perşembe günü Avrupa’da transfer sürecinin biteceğini dile getirdi. Sonrasındaki bir hafta boyunca Türkiye’nin şansı olduğunu kaydeden Arat, “O bir haftada avantajlı maliyetlerle birçok yeni alternatif de ortaya çıkacak ama bizim zaten üzerinde olup bitirmeye yakın olduğumuz isimler var” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş camiası bu oyuna zaten gelmez

“Bakın ben küfür olmadığı müddetçe her türlü eleştiriye açığım” diyen Arat, taraftarın kendisini hicivle eleştirebileceğini ifade etti. Ona hiç kızmayacağını kaydeden Arat, “Başımın üstünde yeri var. Ama bu işi profesyonel yapan insanlar sakın beni kendi camiamın önüne atmaya çalışmasın. Beşiktaş camiası bu oyuna zaten gelmez” dedi.

Beni kimse menajerlerin kucağına itemez

“Şunu çok net söyleyeyim; şu ortamda bir panik havası yaratıp kimse beni menajerlerin kucağına itemez. Hepsi kapıda bekliyor” ifadelerini kullanan Arat, bu oyuna gelmesinin söz konusu olamayacağını açıkça söylediğini vurguladı.

Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın

Son olarak rahmetli Süleyman Ağabey’in (Seba) giderken söylediği bir sözü hatırlatan Arat, “Hayatımda ben hiç kimseyi aldatmadım” sözlerini anımsattı. “Bakın, ben hayatımda hiç kimseyi aldatmadım. Vakti gelince de herkes neyin ne olduğunu öğrenecek. Sessizliğim kimseyi şaşırtmasın ya da yanıltmasın” diyen Arat, ne yaptığını bilen bir insan olarak işinin başında olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)