Galatasaray kupada zafer arıyor

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde yarın Fatih Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Kazanan takım, Trabzonspor-Başakşehir maçının galibiyle yarı finalde eşleşecek.

SPOR 28.02.2024, 10:07 Hakan Öksüz
Galatasaray kupada zafer arıyor

Trendyol Süper Lig'de 72 puanla lider konumda olan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final turunda yarın Fatih Karagümrük'ü konuk edecek. Ligdeki rakibi Fenerbahçe'nin elenmesinin ardından Galatasaray'ın kupada ne yapacağı merak ediliyor. 

Kazanan takım, Trabzonspor-Başakşehir maçının galibiyle eşleşecek

Galatasaray-Karagümrük maçı yarın saat 20.45'te başlayacak. RAMS Park'ta oynanacak mücadelenin hakemi Arda Kardeşler olacak. Karşılaşmayı kazanan taraf, Trabzonspor-Başakşehir maçının galibiyle yarı finalde eşleşecek. 

Galatasaray ve Karagümrük'ün kupa yolu

Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Ümraniyespor ve Bandırmaspor'u mağlup ederek çeyrek final aşamasına geldi. Fatih Karagümrük ise Belediye Derincespor, Kırklarelispor ve Samsunspor'u eledi.

Ligde 19 kez karşılaştılar

İki takım, Ziraat Türkiye Kupası'nda hç karşılaşmadı. Ligde 19 defa karşılaşan iki takımın 5 maçı berabere sonuçlandı. Bu maçlarda 12'sini Galatasaray, 2'sini ise Karagümrük kazandı.

Yorumlar (0)