Galatasaray Başkanı Özbek'ten VAR iddiası: "Kulağıma bir dedikodu çalındı..."

"Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödülleri" töreninde konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, dün akşam Fenerbahçe ile oynanan maçta Icardi'ye yapılan müdahaleden bahsetti. "Hakem görmeyebilir ama VAR devreye girmeli." diyen Özbek, kulağına gelen bir dedikodudan söz etti.

SPOR 25.12.2023, 14:27 26.12.2023, 13:13 Hakan Öksüz
Galatasaray Başkanı Özbek'ten VAR iddiası: "Kulağıma bir dedikodu çalındı..."

Turkuvaz Medya Grubu'nun gerçekleştirdiği "Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödülleri" töreninde ödüller sahiplerine taksim edildi. Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Yılın Başkanı" ödülüne layık görüldü. 

Törende bir konuşma yapan Özbek, dün akşam oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki tartışmalı pozisyonu değerlendirdi.

"Hakem görmeyebilir ama VAR devreye girmeli"

Maçın güzel geçmediğini ancak mücadelenin sert olduğunu vurgulayan Özbek, yüzüne darbe alan Icardi'nin pozisyonundan bahsetti. Bunun çok açık bir pozisyon olduğunu kaydeden Özek, "Bazen maçın gidişatında bir pozisyon hakemin gözünden kaçmış olabilir ancak VAR'ın devreye girmesi lazım." dedi.

"Her görüntünün VAR'a yollanmadığına dair bir dedikodu var"

VAR'ın Türkiye'de uygulanması için en büyük desteği kendisinin verdiğini aktaran Özbek, "26 kamerayla çekiyorlar maçı. Bu maçların hepsinin VAR'a gidip gitmediği muallak. Her görüntünün VAR'a yollanmadığına dair bir dedikodu var. Bu durumda VAR, pozisyonu süzemez. Çok net penaltı var bence." ifadelerini kullandı.

"Bazı paydaşlar 'onu tokatlayın' demişti, saha içinde uygulamaya kalktı Djiku"

Fenerbahçeli Djiku'nun, Icardi'ye adeta bir kroşe attığını ifade eden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Geçmiş dönemde bazı paydaşlar 'onu tokatlayın' şeklinde çağrılarda bulunmuştu. Demek ki Djiku, saha içinde bunun uygulamasına girişti." diye konuştu.

Yorumlar (0)