Futbolda şiddet devam ediyor! Yeni bir skandal yaşandı

Almanya Bundesliga’nın 13. Haftasonda Bayern Münih ve Union Berlin karşı karşıya geldi. Ancak Leroy Sane ve Hırvat teknik adam Bjelica'nın arasında yaşanan gerilim bir skandal ile sonuçlandı. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından Bjelica, Alman futbolcuya tokat attı.

SPOR 25.01.2024, 13:13 Buse Önder
Futbolda şiddet devam ediyor! Yeni bir skandal yaşandı

Almanya Bundesliga'nın 13. haftasında Bayern Münih, sahasında Union Berlin'i 1-0 mağlup ederek galibiyetini elde etti. Trabzonspor'u da çalıştıran eski teknik direktör Nenad Bjelica'nın yönettiği Union Berlin, Allianz Arena'da Bayern Münih'e konuk oldu. Ev sahibi ekip, mücadeleyi Raphael Guerreiro'nun attığı golle 1-0 kazandı.

Kırmızı kartla oyundan atıldı

Ancak maçın ikinci yarısında dikkat çeken bir olay yaşandı. Karşılaşmanın 74. dakikasında taç kullanmak için topun başına geçen Leroy Sane ile Union Berlin Teknik Direktörü Nenad Bjelica arasında gerginlik yaşandı. Sane'nin hızlı oyun başlatma isteğine engel olan Bjelica, ikili arasındaki tartışmanın ardından Bayern Münihli futbolcuya tokat attı.

Bu olayın ardından saha kenarında gerginlik yaşanırken Hırvat teknik adam doğrudan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Leroy Sane ise sarı kartla cezalandırıldı.

Union Berlin düşme hattının bir basamak üstünde

Bayern Münih, elde ettiği galibiyetle puanını 44'e yükseltti ve zirvede bulunan 48 puanlı Leverkusen'in ardından ikinci sıradaki yerini korudu. Union Berlin ise 14 puanla 15. sırada, düşme hattının hemen üzerinde yer alıyor.

Bjelica'nın yaşadığı bu olay, maçın ana gündem maddelerinden biri olurken, gelecek günlerde konuyla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar (0)