Fikret Orman: Burası bir padişahlık değil, kimse şehzade değil!

Beşiktaş eski başkanı Fikret Orman bugün basına açıklamalarda bulundu.

SPOR 15.10.2019, 12:57
Fikret Orman: Burası bir padişahlık değil, kimse şehzade değil!

Ahmet Nur Çebi'nin  "Şenol Güneş ve benim Beşiktaş'ta olmamı istemediler. Sayın Orman'ı o yola soktular" sözleri üzerine, Fikret Orman "Ahmet Nur Çebi benim abimdir. Aramızda bazı sürtüşmeler olmuştur. Tek amacımız Beşiktaş’a hizmet etmektir. Seçim olduğu için polemik yaratmak istemiyorum.” şeklinde bir cevap verdi.

Fikret Orman sözlerine şu şekilde devam etti:

"Ben Beşiktaş'ta yapacağımı yaptım"

"Benim bu süreçte duyduğum bir kırgınlık olmaz. Ben kırgınlıklarımı Beşiktaş'ı bırakırken anlattım. Geçen gün Serdal başkana da sormuşlar 'devamı mısınız' diye. Burası bir padişahlık değil. Kimse şehzade değil. Herkes Beşiktaş'a hizmet etmek için mücadele edecektir. Bugüne kadar bu işi nasıl yönettiysem adaylar da aynı şekilde sürdürecektir. Biz Beşiktaş'ın en kötü gününde bu işe başladık. En büyük yatırımları yapan yönetim kuruluyduk. Sadece stat değil, AVM açılışı yapacağız.Başkan olduğum dönemde en mutlu olduğum an stadı açtığımız gündü. Ben Beşiktaş'ta yapacağımı yaptım. Artık yeni birisine bırakma zamanı. Kendime, aileme ve arkadaşlarıma vakit ayırmak istiyorum. Maçları normal bir insan gibi seyredemiyorum."

"Abdullah Avcı, Beşiktaş'a yakışan harika bir teknik adam"

Resim

"Ben yeni başkanımızın her zaman arkasındayım. Onun arkasından iş çevirmem. Onlara karşı haksızlık yapmak isteyenler olursa, ben başkaları gibi susmam. Gerekli müdahaleleri yaparım. Ligin çok başındayız, çok iyi bir kariyeri olan bir teknik direktörümüz var. Abdullah Avcı, Beşiktaş'a yakışan harika bir teknik adam. Ankaragücü maçı var, sonra Galatasaray maçı var. İki maçı alırsak Beşiktaş çok daha farklı bir noktaya gelir."
 

Yorumlar (0)