Ferdi Kadıoğlu'nun babası: Önceliğimiz her zaman Fenerbahçe

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, bu sezon gösterdiği başarılı performansla Avrupa’nın dev kulüplerini peşine taktı. Ferdi’nin gelecek planlarına ilişkin açıklamalarda bulunan baba Feyzullah Kadıoğlu, “Önceliğimiz her zaman Fenerbahçe. Fenerbahçe bize eğer ‘Git’ derse ancak o zaman değerlendiririz” dedi. 

SPOR 18.11.2022, 10:10 18.11.2022, 16:37
Ferdi Kadıoğlu'nun babası: Önceliğimiz her zaman Fenerbahçe

4 sezondur Fenerbahçe forması giyen ve şu an takımın en eski oyuncularından biri olan 23 yaşındaki Ferdi Kadıoğlu, bu sezon gösterdiği performansla değerine değer kattı. Hem sağ bek hem sol bek hem de kanat pozisyonunda üst düzey katkı sağlayan yıldız isim, Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti. Fenerbahçe’nin kapısını peş peşe çalan dev kulüpler, Ferdi’nin bonservis ücreti konusunda nabız yokladı. Fenerbahçe taraftarının da en sevdiği isimlerden olan Ferdi’nin geleceğine ilişkin baba Feyzullah Kadıoğlu’ndan yeni açıklamalar geldi. 

“Ferdi, Fenerbahçe’nin başarısına odaklanmış durumda”

İtalya’dan Napoli ve Milan’ın Ferdi’yi çok istediğini ve bu kulüplerin kendisiyle temasa geçtiğini belirten Feyzullah Kadıoğlu, “Bunlar elbette gurur verici şeyler ancak bizim önceliğimiz her zaman Fenerbahçe. Bu sebeple Ferdi şu an tamamen Fenerbahçe’nin başarısına ve şampiyonluğuna odaklanmış durumda. Oğlumun Kim Min-Jae gibi ‘mutlaka Avrupa’ya gitmeliyim’ gibi bir planı yok. Şu an öyle bir kariyer hedefi bulunmuyor. Dediğim gibi bizim önceliğimiz Fenerbahçe. Sezon sonu şampiyon oluruz, Avrupa’dan da yine benzer teklifler gelirse, bir de bunun üstüne Fenerbahçe bize eğer ‘Git’ derse, o zaman oturup değerlendiririz” şeklinde konuştu. 

Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi var

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 12 milyon avro olan Ferdi Kadıoğlu, futbol kariyerine 2008 yılında NEC Nijmegen altyapısında başladı. 2016 yılında A takıma yükselmeyi başaran genç isim, burada gösterdiği performansla Fenerbahçe’nin ilgisini çekti. Ali Koç’un ilk transferlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu, 14 Temmuz 2018 tarihinde sarı-lacivertlilere 1,40 milyon avro bonservis bedeliyle imza attı. Bu sezon teknik direktör Jorge Jesus’un vazgeçilmezlerinden olmayı başaran Ferdi, A Milli Takım formasını da bugüne kadar 7 kez terletti. Genç futbolcunun Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

Yorumlar (0)