Fenerbahçe'nin gözü Çağlar Söyüncü'de! Atletico'da karar saatleri

Ligde sezonu zirvede tamamlayarak uzun yıllar süren şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor. Milli defans oyuncusu Çağlar Söyüncü'ye gözünü diken sarı-lacivertliler, Atletico Madrid ile anlaşmaya çok yakın. Çağlar'ın sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'de top koşturabilmesi, Atletico'nun bir başka savunmacısı Stefan Savic'in transfer durumuna bağlı. İşte transferdeki kritik 24 saat...

SPOR 22.01.2024, 10:45 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'nin gözü Çağlar Söyüncü'de! Atletico'da karar saatleri

Trendyol Süper Lig'de liderlik yarışı veren Fenerbahçe, dün sahasında Samsunspor ile 1-1 berabere kalarak yara aldı. Fenerbahçe'nin en yakın takipçisi Galatasaray ise Trabzonspor deplasmanından 5-1 galip ayrılarak puanları eşitledi. 54 puanla ligin zirvesinde yalnız kalan iki takım, en yakın rakiplerine 17 puan fark attı.

Fenerbahçe'de transfer hareketliliği

Sezonun kalan kısmında da performansını sürdürerek galibiyetler almak isteyen Fenerbahçe, Galatasaray ile verdiği şampiyonluk mücadelesini kazanmayı hedefliyor. Bunun için bol alternatifli bir kadro kurmak isteyen sarı-lacivertliler, Rade Krunic ile Leonardo Bonucci'yi kadrosuna kattı.

Gözler Çağlar Söyüncü'de

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, defans hattını güçlendirmek için Çağlar Söyüncü'yü gözüne kestirdi. Temmuz ayında Leicester City'den İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olan 27 yaşındaki stoperin, Fenerbahçe'ye gelmek istediği öğrenildi.

Çağlar ikna oldu, sıra Atletico'da

Atletico Madrid, Çağlar Söyüncü için kapıyı çalan Fenerbahçe yönetimi ile kıran kırana pazarlık yapıyor. Fenerbahçe'nin Çağlar ile anlaştığı, transferin gerçekleşebilmesi için gereken son adımın Atletico Madrid'i ikna etmek olduğu kaydedildi.

Milli oyuncuya büyük kulüplerden de teklifler geliyor

Edinilen bilgilere göre İspanyol kulübü, Çağlar'ı kiralamaya sıcak bakıyor. Milli oyuncu için Milan, Monaco, West Ham, Porto ve Fulham'dan gelen teklifler var. Çağlar Söyüncü'nün ise Fenerbahçe'ye gelmek istediği konuşuluyor.

Stefan Savic'in durumu, Çağlar'ın transferini etkileyecek

Atletico'nun bir başka stoper oyuncusu olan Stefan Savic'e Suudi Arabistan'dan gelen teklif, işleri karıştırdı. Savic'in takımdan ayrılması durumunda İspanyol devi, Çağlar'ı göndermeyecek. Savic'in Atletico'da kalması halinde ise Çağlar Söyüncü, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelecek.

Yorumlar (0)