Çağlar Söyüncü, Türkiye yolunda

İngiliz ekibi Leicester City'den Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü, Türkiye'ye gelmek istiyor. İddialara göre Fenerbahçe, milli defans oyuncusu ile el sıkıştı. Atletico Madrid'in kararının beklendiği ileri sürüldü.

SPOR 19.01.2024, 19:41 20.01.2024, 18:04 Hakan Öksüz
Çağlar Söyüncü, Türkiye yolunda

Uzun yıllar İngiltere Premier Lig'de top koşturduktan sonra İspanyol devi Atletico Madrid'e transfer olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün mutlu olmadığı konuşuluyordu. Atletico'da sadece 8 maça çıkan 27 yaşındaki defans oyuncusunun Türkiye'ye gelmek istediği söyleniyordu.

Fenerbahçe, Atletico yönetimi ile el sıkışmaya yakın

İddialara göre Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü ile günler önce anlaşmaya vardı. Çağlar'ı ikna eden sarı-lacivertli yönetimin, Atletico Madrid ile el sıkışmaya yakın olduğu öne sürüldü.

Çağlar ısrarcı oldu, Atletico kiralamaya sıcak bakıyor

Gelen pek çok teklifi değerlendiren milli futbolcunun Fenerbahçe'ye gelmekte ısrarcı olduğu, Atletico Madrid yönetiminin de bu ısrar nedeniyle oyuncunun kiralanmasına sıcak baktığı kaydedildi. İspanyol kulübünün, Çağlar ile ilgili vereceği kararı kısa süre içinde kamuoyu ile paylaşacağı belirtiliyor.

Çağlar Söyüncü'nün kariyeri

Menemen altyapısında futbola başlayan Çağlar Söyüncü, Bucaspor sonrası gittiği Altınordu'daki performansı ile dikkat çekti. 

Önce Alman ekibi Freiburg'a, oradan Premier Lig takımı Leicester'a giden milli oyuncu, performansıyla göz kamaştırdı. Çağlar'ın son durağı, La Liga takımı Atletico Madrid oldu.

Yorumlar (0)