Fenerbahçe macerası belirsizlik İçinde: Batshuayi'nin sabrı taştı

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan Michy Batshuayi'nin geleceğiyle ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Belçika basınında ortaya atılan iddiaya göre, iki farklı kulüp, tecrübeli futbolcuyla yakından ilgileniyor.

SPOR 05.12.2023, 14:01 05.12.2023, 17:12 Buse Önder
Fenerbahçe macerası belirsizlik İçinde: Batshuayi'nin sabrı taştı

Sezona İsmail Kartal yönetiminde başlayan Fenerbahçe, Edin Dzeko'yu kadrosuna katarak hücum hattını güçlendirmişti. Ancak Dzeko'nun ilk tercih olması nedeniyle forma şansı bulmakta güçlük çeken Michy Batshuayi için Belçika'dan iki talip birden çıktı.

Club Brugge ve Antwerp ilgileniyor

Belçika basınındaki haberlere göre, Club Brugge, Ferran Jutgla ve Igor Thiago'nun performanslarındaki hayal kırıklığı sonrası forvet arayışına girmişti. Arayışta olan kulüp Michy Batshuayi'yi hedef olarak belirledi. Club Brugge'un transfer için kiralama veya bonservis opsiyonlarını değerlendirdiği ifade ediliyor.

Görüşmelerin başladığı iddia edilirken, tecrübeli futbolcuya bir talip daha geldi. İtalyan ekibi Genoa'nın da golcü futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Batshuayi'nin bu sezon ligde çok az yer almasının, oyuncunun sabrını zorladığı ve EURO 2024 öncesi Milli Takım şansını riske sokabileceği konuşuluyor.

Yorumlar (0)