Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı rahat geçti

Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, bir diğer İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı 3-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-lacivertlilerin golleri Ferdi Kadıoğlu ve Thiam'dan geldi.

SPOR 04.01.2021, 21:14
Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı rahat geçti

Ligin 16. haftasının kapanış karşılaşmasında iki İstanbul temsilcisi karşı karşıya geldi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan müsabakayı misafir ekip Fenerbahçe 3-0'lık skorla kazanmayı başardı.

Thiam'dan 2 gol

Sarı-lacivertliler adına ilk yarıda goller, dakikalar 14'ü ve 45+1'i gösterdiğinde Mame Thiam'dan geldi. Thiam'ın kaydettiği gollerde asisti yapan ise Yunan futbolcu Dimitris Pelkas oldu. Genç oyuncu Ferdi Kadıoğlu, dakikalar 86'yı gösterdiğinde sahne aldı ve maçın skorunu tayin etti.

Sarı-lacivertliler, art arda ikinci galibiyetini alarak puanını 30'a yükseltti. Ev sahibi ekibin 3 puan hasreti ise 4 maça çıktı ve puanı 19'da kaldı.

Fenerbahçe, Süper Lig'deki bir sonraki maçında 7 Ocak Perşembe günü Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. Kasımpaşa ise bir sonraki haftayı bay geçecek.

Thiam eski takımını yıktı

Sarı-lacivertlilerin sezon başında Kasımpaşa'dan kadrosuna kattığı Mame Thiam, eski takımına karşı ilk defa forma giymiş oldu. Senegalli futbolcu, geçtiğimiz sezon ara ara santrforda görev aldığı Kasımpaşa'ya karşı bu kez yine aynı pozisyondasarı-lacivertli formasıyla oynadı.



Yorumlar (0)