Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası açıklaması

Fenerbahçe'nin Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası ile ilgili aldığı kararlar açıklandı. Açıklamayı, Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik yaptı.

SPOR 03.04.2024, 19:19 03.04.2024, 19:48 Hakan Öksüz
Fenerbahçe'den Süper Kupa ve Türkiye Kupası açıklaması

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, kulübün Süper Kupa ve Ziraat Türkiye Kupası hakkında aldığı kararları açıkladı. Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda oy birliğiyle kabul edilen 4 maddeden bahseden, yol haritasını çıkardıklarını belirtti.

"Erteleme ya da yabancı bir hakemin atanması olursa..."

Erol Bilecik, "Aldığımız karar, maçlara çıkmama yönünde değil. Galatasaray ile Şanlıurfa'da yapılacak Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkacağız. TFF'ye saat 15.35'te yazıyı yolladık. 'Süper Kupa'nın ertelenmesi ya da yabancı bir hakemin atanması gibi durumlar söz konusu olursa bize bildirin' dedik. Yarına kadar bir değişiklik olmazsa bu kararı uygulayacağız. dedi.

"Taraftarlarımız, maça gitmek için hazırlık yapmasın"

Taraftara kötü hissettirecek bir karar almadıklarını vurgulayan Bilecik, "Taraftarlarımıza sesleniyoruz; maça gitmek için hazırlık yapmasınlar. Gittiğimiz gün uçakla Urfa'dan döneceğiz. Urfa kentine de mesajımız var. Orada oluşabilecek müthiş atmosferden affımızı istiyoruz. Uygun bir zamanda Fenerbahçe'yi Urfalılara izlettireceğiz, boynumuzun borcu olsun." ifadelerini kullandı.

"Türkiye Kupası'na 2 sezon katılmayacağız"

Fenerbahçe İkinci Başkanı Erol Bilecik, Türkiye Kupası ile ilgili ise, "Bunun için de bir çalışma yürüteceğiz ve TFF'ye başvuracağız. 2 sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmamaya karar verdik." dedi.

Yurt dışında kulüp kurmak konusu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un görevlendirdiği bir ekibin, kulübün yurt dışında nasıl yapılanabileceğini araştırdığını söyleyen Bilecik, "Dönemin sonuna kadar bunu çalışıp, ortaya bir yapılanma koyacağız. Henüz bir karar alınmadı." değerlendirmelerini yaptı.

Yorumlar (0)