Elizabeth’in ölümünü bilmişti: İngiliz falcıdan Euro 2024 tahmini!

Kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden Jemima Packington, Euro 2024'ü kimin kazanacağını bildiğini iddia etti. Asparaman olarak bilinen Packington, Brexit, Kraliçe Elizabeth'in ölümü ve Harry ile Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılmasını doğru tahmin etmişti. Şimdi ise İngiltere'nin Euro 2024'ü kazanacağını öngörüyor.

SPOR 11.06.2024, 18:07 Buse Önder
Elizabeth’in ölümünü bilmişti: İngiliz falcıdan Euro 2024 tahmini!

Kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden ünlü falcı Jemima Packington, Euro 2024'ü kimin kazanacağını bildiğini iddia etti. Dünyanın tek asparamanı olan Packington, kuşkonmazları havaya fırlatıp yere düştüklerinde oluşturdukları şekilleri okuyarak geleceği görebildiğini söylüyor.

Kraliçe'nin ölümünü tahmin etmişti

Brexit, Kraliçe Elizabeth'in ölümü ve Harry ile Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nden ayrılmasını doğru tahmin eden Packington, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada, İngiltere'nin Euro 2024'ü kazanarak 58 yıllık hasretine son vereceğini belirtti.

67 yaşındaki falcı, "İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası'nda nasıl bir performans sergileyeceğini soran çok sayıda insan oldu, bu yüzden kuşkonmazları çok yakından analiz ediyorum" dedi.

‘Yüzde 75-90 doğru çıkıyorum’

Çocukken çay yapraklarını okuyan teyzesinden miras kalan bir yetenekle fal bakmaya başlayan Jemima Packington, "Tahminlerimde genellikle yüzde 75-90 oranında doğru çıkıyorum. Her yıl tahminlerimi gözden geçirir ve 'Evet, bu oldu, evet, bu da oldu' diye düşünürüm. Arada sırada tam olarak doğru okuyamadığım bir tane çıkıyor, ama asla çok uzağa gitmiyorum" diye konuştu.

Asparaman nedir?

Asparaman, kuşkonmaz kullanarak geleceği tahmin eden bir falcıyı tanımlamak için kullanılan bir terimdir.

Yorumlar (0)