Dursun Özbek'ten Icardi'nin cezasına yorum, Ali Koç'a tepki

Galatasaray Kulübü ile Bilyoner arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Törende konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Icardi'ye verilen bir maçlık cezayı değerlendirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a isim vermeden yüklenen Dursun Özbek, "Onun için 'proje' demiştim. Halen daha aynı düşüncedeyim." dedi.

SPOR 27.02.2024, 14:21 28.02.2024, 11:03 Hakan Öksüz
Dursun Özbek'ten Icardi'nin cezasına yorum, Ali Koç'a tepki

Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardİ, Ankaragücü deplasmanında rakip taraftarlara yaptığı hareketle çok konuşulmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), dün yaptığı açıklamada Icardi'ye 1 maç men cezası verildiğini açıkladı. Arjantinli yıldız, dün akşam oynanan ve Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Antalyaspor maçında forma giymedi.

"Icardi'nin cezasını otobüste öğrendik"

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Bilyoner ile RAMS Park'ta imzalanan sponsorluk anlaşmasının töreninde konuya dair açıklamada bulundu. Dün akşam oynayacakları maçtan önce taktik çalışmaların yapıldığını ve otobüse binildiğini kaydeden Özek, Icardi'nin aldığı cezayı otobüste öğrendiklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bazı iddiaları hakkında konuşan Özbek, "Bize atfettikleri meselelerle alakamız yok. Hacivat-Karagöz oyunu gibi perdeye her seferinde başkası çıkıp bir şeyler söylüyor. İstesek aynı üslupla cevap veririz. İnternete teşvik, halı sahada dostluk maçı ve şike yazın. Bakın bakalım kimler çıkacak karşınıza! İçinde olduğunuz ateşi üfleyerek söndüremezsiniz." ifadelerini kullandı.

Ali Koç'u eleştirdi: "Proje başkan"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a isim vermeden yüklenen Dursun Özbek, "Rakip takımın başkanı için 'proje' demiştim. Halen daha aynı şekilde düşünüyorum. Çeşitli cephelerde mücadele veriyoruz. Futbolda da Galatasaray olarak bir koalisyona karşı savaşıyoruz." dedi.

"VAR'ı yöneten kişilerle alakalı tereddütler mevcut"

VAR sisteminin yönetimi ile ilgili sorunların olduğunu kaydeden Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Türk futboluna girmesiyle birlikte VAR sisteminin pek çok tartışmayı bitirmesi amaçlanıyordu. Bunun büyük oranda başarılı olduğunu söyleyebiliriz ancak VAR'ı yöneten kişilerle alakalı tereddütler mevcut. Yalnızca büyük takımların maçlarında değil, diğer maçlarda da ciddi hatalar yapılıyor. Bir yenilenmeye ihtiyaç duyulduğu açık." değerlendirmelerini yaptı.

"50 milyon euro hedefimizi geçtik"

İmzaladıkları sponsporluk anlaşması hakkında da konuşan Özbek, "Bizim dönemimizden önce arzu edilen sportif ve ekonomik başarılara ulaşılamamıştı. İlk yılımızda şampiyonluğa ulaştık. Sponsorluk geliri olarak kulüp tarihinin rekorunu kırdık. Hedefimiz 50 milyon euro idi, bunu geçtik." dedi.

Yorumlar (0)