Çaykur Rizespor’dan prim iddialarına yanıt

Çaykur Rizespor, Galatasaray maçına dair saatler önce yaptığı bir açıklamada, futbolculara yönelik 1.2 milyon TL'lik prim iddialarını yalanladı.

SPOR 08.03.2024, 17:33 09.03.2024, 08:44 Buse Önder
Çaykur Rizespor’dan prim iddialarına yanıt

Çaykur Rizespor, Galatasaray ile oynanacak olan maç öncesinde ortaya atılan prim iddialarına sert bir şekilde yanıt verdi. Yeşil-mavili kulüpten yapılan resmi açıklamada, bu iddiaların tamamen asılsız olduğu belirtilerek, zorlu maç öncesi kasıtlı olarak servis edilen haberlerin Türk futboluna zarar verme amacını taşıdığı ifade edildi.

İddialar tamamen asılsızdır

Açıklamada, "Bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan 'Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi 1.2 Milyon TL prim verildi' iddiaları tamamen asılsızdır. Zorlu maç öncesi kasıtlı olarak servis edilen bu haberler sadece Türk futboluna zarar vermeyi amaçlayanların ürünüdür" ifadelerine yer verildi.

Çaykur Rizespor Kulübü, sezon başında belirlediği rutin prim uygulamasını sürdürdüğünü belirterek, bu tür spekülasyonlara karşı net bir duruş sergileyerek, spor camiasındaki asılsız haberlere karşı hassasiyetini vurguladı.

Yorumlar (0)