Büyükekşi istifa etti mi, sağlık durumu nasıl? TFF yetkililerinden açıklama

Suudi Arabistan'da oynanacak Süper Kupa maçının iptali, dünya kamuoyunda yankı uyandırdı. Türkiye'de tepkilerin odağına yerleşen isim, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi oldu. TFF yetkililerinden istifa ve sağlık durumu açıklaması geldi.

SPOR 30.12.2023, 11:17 Hakan Öksüz
Büyükekşi istifa etti mi, sağlık durumu nasıl? TFF yetkililerinden açıklama

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dün akşam Turkcell Süper Kupa maçında karşı karşıya gelmesi bekleniyordu. Suudi Arabistan'ın bir kararı, geceye gölge düşürdü. Suudi Arabistanlı yetkililer, Atatürk tişörtü ve pankartına izin vermedi. Bunun üzerine maça çıkmama kararı alan Galatasaray ve Fenerbahçe yurda döndü.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye övgü yağdı

Kamuoyunda geniş yankı uyandıran olayda Galatasaray ve Fenerbahçe takdir topladı. Sosyal medyadaki kullanıcılar, aldıkları karardan dolayı iki takıma da övgüler yağdırdı.

Tepkilerin odağındaki isim: TFF Başkanı Büyükekşi

Suudi Arabistan'da yaşanan krizin faturası, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye kesildi. Maça çıkmak istemeyen iki kulübün başkanlarına baskı yaptığı söylenen Büyükekşi, eleştiri oklarına hedef oldu. 

"Büyükekşi'nin istifası istendi" iddiası

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, TFF Başkanı Büyükekşi'nin istifasını istediğine yönelik iddialar sosyal medyada yayıldı. Büyükekşi'nin, olaylar sonrası kaldığı otelde rahatsızlandığı bilgisi geldi.

"İstifa haberleri asılsız, sağlık durumu iyi"

TFF yetkilileri, çıkan haberler karşısında sessiz kalmadı. İstifa haberlerinin gerçeği yansıtmadığı bildirildi. Öte yandan Mehmet Büyükekşi'nin sağlık durumunun da iyi olduğu aktarıldı.

Yorumlar (0)