Beklenen transfer Türkiye'ye geldi

Trabzonspor, Bundesliga (Almanya 1'inci Futbol Ligi) ekiplerinden Borussia Dortmund formasını terleten defans oyuncusu Thomas Meunier'i kente getirdi.

SPOR 06.02.2024, 21:23 07.02.2024, 16:32
Beklenen transfer Türkiye'ye geldi

Trabzonspor, ara transfer faaliyetleri çerçevesinde prensip anlaşması sağladığı Meunier'i Trabzon'a getirdi. 



"Trabzonspor'un projesi beni çok heyecanlandırdı"

Gazetecilere açıklamalar yapan Meunier, havalimanına gelen taraftarlara teşekkürlerini iletti. 

Trabzonspor ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin hep müspet geçtiğini kaydeden Thomas Meunier, "Buraya gelmeden evvel hocamızla da görüntülü bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşme esnasında işittiğim kelimeler, hocamızın bana yaklaşımı ve Trabzonspor'un projesi beni çok heyecanlandırdı. Projeleri işittikten sonra pek fazla düşünmeme lüzum kalmadı. Daha evvel Denswil ile aynı takımda forma giymiştim, onunla da görüştüm. Daha evvel Süper Lig müsabakalarını izleme fırsatım olmuştu. Trabzonspor'un iyi bir gruptan oluştuğunu biliyordum. Takımımız şampiyonluk mücadelesi veren, iki sene evvel de şampiyonluğa ulaşmış bir takım. İstanbul takımlarına karşı şampiyonluk mücadelesi veren bir takım ve ben de burada buna önemli bir biçimde destek olmaya çalışacağım." ifadelerine yer verdi.



"Kafamda soru işareti kalmadı"

Önemli bir futbol kariyerinin ardından Trabzonspor'u ve ülkemizi tercih etmesi ile ilgili olarak ise Thomas Meunier, "Takıma liderlik yapabilecek, deneyimlerini genç futbolculara aktarabilecek birini arıyorlardı. Hocamızla gerçekleştirdiğim görüşmeler ve takımımızın projesini işittikten sonra kafamda soru işareti kalmadı." sözlerini sarf etti.

Belçikalı oyuncu, taraftarların sevgi gösterilerinin arasında kendisini bekleyen araca binerek konuklayacağı otele doğru yola çıktı. 

Futbolcunun sağlık kontrollerinin akabinde resmi mukaveleye imza atması öngörülüyor.

Yorumlar (0)