Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e yanıt

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım'da yazılı cevap geldi.

SPOR 27.02.2024, 19:19 28.02.2024, 11:05 Buse Önder
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e yanıt

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugünkü açıklamalarına yazılı bir metinle cevap verdi. Aziz Yıldırım paylaştığı metinde,  "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır” ifadelerini kullanarak Dursun Özbek’e sert ifadelerle tepki gösterdi.

Fenerbahçe camiasının FETÖ'ye karşı verdiği mücadeleyi vurgulayan Yıldırım, Dursun Özbek ve benzerlerini eleştirerek, FETÖ'nün değirmenine su taşıyanların bilindiğini ve aralarında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensuplarının da bulunduğunu ifade etti. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan kişilerin, Yıldırım'a göre, FETÖ yandaşı olarak değerlendirildiğini belirtti.

‘Şike yazınca hangi takım çıkıyor’

Ananas, tespih, teşvik, şike, halı sahada dostluk maçları gibi kelimelerle yapılan aramalarda hangi takım çıkıyor diyerek sarı-kırmızılı takımı eleştiren eleştiren Özbek, bu konuda yapılan suçlamaları reddederek, "Bunlar yokmuş gibi, sanki ben yapmışım gibi adamlar çıkıp Karagöz ile Hacivat gibi bir şeyler söylüyor" dedi.

Aynı zamanda, kendine yönelik eleştirilere karşı çıkarak, "Onlara bir ağabey tavsiyesi, boşuna uğraşmayın, içinde bulunduğunuz ateş üfleyerek sönmez. Bunu kafanıza yazın" ifadelerini kullanarak, takımına destek olma çağrısında bulunarak, 3 Temmuz ruhunun hala canlı olduğunu ve Fenerbahçe'nin FETÖ'ye karşı kazandığı mücadeleyi vurguladı.

‘Fenerbahçe dik duruşunu koruyacak’

Aziz Yıldırım, Dursun Özbek'in FETÖ seviciliği ve sportif rekabette avantaj elde etmeye yönelik açıklamalarını alçaklık ve şerefsizlik olarak nitelendirdi. Fenerbahçe'nin tarihine vurgu yaparak, 117 yıllık bir spor kulübünün sportif rekabete malzeme yapılmasının hoşgörülemez olduğunu belirtti.

Dursun Özbek'in Google'ı entellektüel beslenme kaynağı olarak göstererek UEFA Şampiyonluğu posteri ve Şike Kumpası iddiaları üzerinden Fenerbahçe'ye yönelik eleştirilerini sert bir dille eleştiren Yıldırım, Özbek ve benzerlerine yönelik mücadelenin sona ermediğini ve gelecekte de devam edeceğini vurguladı. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'nin dik duruşunu koruyacağını ve mücadelelerini sürdüreceğini ifade etti.

Metin, Aziz Yıldırım ve dava arkadaşları tarafından imzalanarak kamuoyu ile paylaşıldı.

Yorumlar (0)