Arda Güler için dev bonservis! İşte o takım…

Real Madrid forması altında istediği süreleri almakta güçlük çeken Arda Güler için dikkat çekici bir transfer iddiası ortaya atıldı. Bayern Münih'in, milli yıldız için önerdiği bonservis bedeli ise son günlerde merak konusu oldu. İşte transfer spekülasyonunun detayları…

SPOR 26.03.2024, 17:58 Buse Önder
Arda Güler için dev bonservis! İşte o takım…

Genç yetenek Arda Güler, Real Madrid'e transfer olduktan sonra son dönemde formayı kapmaya başladı ve bu performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise, İspanyol devi Bayern Münih'in radarına girdiği bildirildi.

İspanya'nın önde gelen spor yayın organlarından Defensa Central'ın haberine göre, Bayern Münih, genç yetenek Arda Güler için adımlar atmaya başladı. Alman devinin, Real Madrid'in genç yeteneklere yönelik stratejisine paralel olarak, Arda Güler gibi potansiyelli oyuncuları takip ettiği belirtilirken haberde, Bayern'in Arda Güler için 40 milyon Euro'luk bir teklif hazırladığı iddia edildi.

6 yıllık sözleşme imzalamıştı

Arda Güler, Real Madrid ile 6 yıllık bir sözleşme imzalarken, Fenerbahçe'ye de 20 milyon Euro artı 10 milyon Euro'luk bonus ve bir sonraki satıştan elde edilecek %20'lik bir pay kazandırdı. İspanya LaLiga'nın 28. haftasında Real Madrid'in Celta Vigo ile oynadığı maçta, genç oyuncu Arda Güler, 90+4. dakikada attığı golle takımına katkı sağladı.

Disiplinsiz davranışlarda bulunuyor

İspanyol medyasından gelen haberlere göre, Arda Güler'le ilgili bir uyarı yapıldı. Yeterince süre alamadığı için disiplinsiz davranışlarda bulunduğu belirtilen Arda Güler'e Real Madrid tarafından bir uyarı yapıldığı ifade edildi. Haberde, genç futbolcunun boş zamanlarında disiplinsiz hareketlerde bulunduğu ve bu durumun bazı takım arkadaşları tarafından raporlandığı belirtildi.

Ayrıca, Arda Güler'in Real Madrid'deki geleceği hakkında da spekülasyonlar yapılmaya başlandı. Kiralık transfer dedikodularının arttığı vurgulanırken, genç futbolcunun kiralık gitmeme olasılığının sezonun geri kalanındaki performansına bağlı olduğu dile getiriliyor.

Milli Takım'a katılan Arda Güler'in ise Avusturya ile oynanacak maçta ilk 11 başlaması bekleniyor.

Yorumlar (0)