Antrenmanda Kerem ile çarpışan Falcao'nun yüz kemikleri kırıldı

Galatasaray'da bugün gerçekleştirilen antrenmanda genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu ile kafa kafaya çarpışan Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık olduğu ve anestezi verilerek kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavi edileceği duyuruldu. Kerem'de ise herhangi bir sorun ile karşılaşılmadığı, önlem amaçlı olarak gözetim altında tutulacağı öğrenildi.

SPOR 11.04.2021, 19:06 12.04.2021, 13:58
Antrenmanda Kerem ile çarpışan Falcao'nun yüz kemikleri kırıldı

Süper Lig'in 35. hafta karşılaşmasında 17 Nisan Cumartesi günü Göztepe ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da gerçekleştirilen antrenmanda Kerem Aktürkoğlu ile feci şekilde çarpışan Radamel Falcao'nun yüz kemiğinde kırık oluştu.

Bu akşam operasyona alınacak

Sarı-kırmızılı kulüp tarafından gerçekleştirilen açıklamada, antrenmanda meydana gelen kafa çarpışmasının akabinde hastanede tetkikleri yapılan Radamel Falcao'nun yüz kemiklerinde kırık olduğu belirtildi. Kolombiyalı futbolcunun bu akşam anestezi altında kapalı bir redüksiyon müdahalesi ile tedavisinin yapılmasının planlandığı öğrenildi.

Gerçekleştirilen tetkiklerinde herhangi bir sorunla karşılaşılmayan Kerem Aktürkoğlu'nun ise önlem amaçlı olarak gözetim altında tutulacağı kaydedildi. 

Yorumlar (0)