Angelino imzayı attı

Galatasaray ile yollarını ayıran İspanyalı sol bek Angelino, kulübü Leipzig tarafından 2023-24 sezonu sonuna değin İtalya ekiplerinden Roma'ya kiralandı.

SPOR 30.01.2024, 19:10 30.01.2024, 19:11
Angelino imzayı attı

Roma tarafından gerçekleştirilen açıklamada, 27 yaşındaki İspanyalı savunma oyuncusu Angelino'nun, Almanya ekibi Leipzig'den 30 Haziran 2024'e değin kiralık olarak transfer edildiği bildirildi.

İtalya ekibi, gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde satın alma seçeneğini de elinde bulunduruyor.

Yeni kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Angelino, "İnanılmaz bir tarihi olan çok büyük bir kulübün parçası olmaktan ötürü gurur duyuyorum." ifadesine yer verdi.

Almanya ekibi Leipzig'den 2023-24 sezonunun başında kiralanarak Galatasaray'ın kadrosuna katılan İspanyalı oyuncu, bu sezon sarı-kırmızılılarda 19 resmi müsabakada forma giydi.

Galatasaray'dan veda mesajı

Galatasaray Spor Kulübü, takımdan ayrılan Angelino için bir veda mesajı paylaştı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımlanan mesajda, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğun katkı ve emekten ötürü teşekkürler Angelino. Bundan sonraki futbolculuk kariyerinde başarılar." denildi.

Galatasaray formasıyla ligde sekiz müsabakada görev alan ve bir asist yapan İspanyalı sol bek, Avrupa'da ise 11 karşılaşmada bir gol attı.

Yorumlar (0)