Bir kadın daha cinayete kurban gitti

Bursa'da boşanma aşamasında olduğu karısını katleden şahıs yakalandı. Cinayetin kıskançlık nedeniyle yaşandığını öne süren T.K, eşinin başına merdane ile vurduğunu, daha sonra ise boğduğunu itiraf etti.

YAŞAM 30.01.2024, 19:52 31.01.2024, 14:40
Bir kadın daha cinayete kurban gitti

Korkunç olay, dün saat 05.00 sularında merkez Yıldırım ilçesine bağlı Esenevler Mahallesi'nde yaşandı. Aktarılan bilgiler doğrultusunda, T.K. (45), geçimsizlik yaşadığı iddia edilen karısı S.K. (42) ile sözlü tartışmaya girdi. T.K, tartışmanın büyümesi üzerine katlettiği karısının kız kardeşine "Ablanı öldürdüm." şeklinde mesaj attıktan sonra ortadan kayboldu. İhbarda bulunulması üzerine eve gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yerde hareketsiz vaziyette yatan S.K'nın olay mahallinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. İki çocuk annesi olan kadının naaşı, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının akabinde Amasya'da defnedildi.



Her şeyi itiraf etti

Emniyet güçleri, kaçan zanlının yakalanması adına çalışma başlattı. Zanlı T.K, cinayetten bir gün sonra yakalandı. Suçunu itiraf eden T.K, boşanma aşamasında olduğu karısını kıskançlık nedeniyle öldürdüğü savunarak, "Karım iş yerinde biriyle fotoğraf çektirdikten sonra sosyal medyada paylaşımda bulundu. Hadisenin yaşandığı günün sabahında yine tartışma çıktı. Karımın kafasına merdane ile vurdum, daha sonra da boğdum. Fakat neyle boğduğumu anımsamıyorum." dedi.

Yorumlar (0)