Acun Ilıcalı esti gürledi: "Güvenim yok"

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda yaptığı konuşmada esti gürledi. Türk hakemlerine güvenmediğini ve asla güvenmeyeceğini kaydeden Ilıcalı, "Bir hakemin ruh hali mi belirleyecek ligin kaderini? Yaşanan saçma sapan şeylerin sorumlusu hakemlerdir." ifadelerini kullandı.

SPOR 02.04.2024, 23:00 03.04.2024, 17:28 Hakan Öksüz
Acun Ilıcalı esti gürledi: "Güvenim yok"

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na katılan başarılı televizyoncu ve iş insanı Acun Ilıcalı, son zamanlarda Türk futbolunda yaşanan kaosu değerlendirdi. 

"Hakemlerimiz maalesef adaleti sağlayamıyor"

Aylardır yaptığı açıklamalarda "yabancı hakem gelsin" vurgusunu yinelediğini hatırlatan Ilıcalı, "Şimdi tescillendi bu söylediğim. Hakemlerimiz maalesef adaleti sağlayamıyor. Trabzon'da sahaya inen provokatörler, vahşice takımımıza saldırdı. Ortada bir hakem müessesesi olsaydı maç 60. dakikada tatil edilirdi. Maçın sonundaki görüntü de hiç oluşmamış olurdu. Bir hakem, bir takıma bunu yaşatmamalı." dedi.

"Bir hakemin ruh hali mi belirleyecek ligin kaderini? 

Hakemlerle alakalı seminerde, MHK hakem danışmanı Hugg Dallas’ın yaptığı konuşmadan söz eden Ilıcalı, "Bir hakemin ruh hali mi belirleyecek ligin kaderini? Monitörden baktığı pozisyona bir hafta sonra 'penaltı yok' diyorsa birisi, burada art niyet ararım. Bir şeyler döndüğü belli. Türk hakemlerine güvenim yok artık. Bundan sonra da güvenemem. Yaşanan saçma sapan şeylerin sorumlusu hakemlerdir. Hakkımız yenilmesin, adalet olsun. İsteğim bu. Hakemin ruh hali yüzünden milyonlarca kişi mutsuz oluyor." ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)