Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

SPOR 03.03.2024, 13:50 04.03.2024, 18:14 Buse Önder
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var

Vincent Aboubakar, bir süre kadro dışı bırakıldıktan sonra takımdan gönderileceği konuşulan bir dönemin ardından, ligdeki Konyaspor maçıyla formasına kavuşmuştu. Kamerunlu forvet, takıma yavaş yavaş yeniden ısınmış ve İstanbulspor karşısında da 13 dakika süre alarak sahaya çıkmıştı.

Sezon başından itibaren Beşiktaş formasıyla 24 resmi maça çıkan Aboubakar, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asistle önemli bir performans sergilemişti.

Brezilya liginden talip var

Gelen bilgilere göre, Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo'nun Vincent Aboubakar için Beşiktaş'a bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Hem Beşiktaş yönetimi hem de Aboubakar'ın bu teklifi değerlendirdiği ifade edilirken Brezilya'da transfer döneminin 7 Mart'ta sona ereceği için Aboubakar ile ilgili bir gelişmenin bu tarihe kadar yaşanabileceği belirtiliyor.

Yönetim transfere sıcak bakıyor

Öte yandan, ABD'de transfer dönemi kapanmış olmasına rağmen, MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'nin yanı sıra Chicago Fire'ın da Aboubakar'ı transfer etmek için Beşiktaş'a talip olduğu bildirildi. Beşiktaş yönetimi, Aboubakar'ı sezon sonuna kadar takımdan çıkarmayı ve yaz döneminde satmayı planlıyor.

Yönetim, Aboubakar'ın satışından en az 5 milyon Euro talep ediyor. Tecrübeli santrforun, ABD'deki kulüplerle görüşmelere sıcak baktığı ve kariyerine ABD'de devam etme olasılığına olumlu baktığı ifade ediliyor. Beşiktaş'ın bu kulüplerden biriyle anlaşması durumunda, Aboubakar'ın kısa sürede yeni kulübüne transfer olması bekleniyor.

Yorumlar (0)